Karate

Ştiri, evenimente
Rezultatele zilei a 4-a PDF Imprimare Email
Marţi, 16 Februarie 2010 11:32

Coborarea masculina...cel mai asteptat enveniment al disciplinei schi alpin,a fost o coborare foarte spectaculoasa,la finalul careia s-au inregistrat diferente mici de timp...

SCHI ALPIN Coborare Masculina

1.Didier Defago - Elvetia
2.Aksel Lund Svindal - Norvegia
3.Bode Miller -Usa

Diferenta intre primii3 clasati a fost de 9 sutimi.Favoritii Cuche si Walchoffer s-au clasat pe 6,respectiv locul 10
Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
Rezultate ziua a 3-a Vancouver PDF Imprimare Email
Luni, 15 Februarie 2010 09:29
BIATLON

Succesul lui Vincent Jay a venit ca o mare supriza datorita faptului ca nu era printre favoriti nici el, nici coratul nascut la Rijeka , Jakub Fak care a castigat medalia de bronz.Rusii au avut trageri modeste, la fel si germanii si Bjoerndalen.
Clasamentul la sprint a aratat astfel:
1.Vincent Jay -Franta
2.E.H.Svendsen -Norvegia
3.Jakub Fak -Croatia
4.Klemen Bauer -Slovenia
5.A.Deryzemlya -Ucraina
........................
........................
10.Tcherezov
17.Bjoerndalen
21.Greis
71.S.Fourcade, care din pacate rateaza cursa de pursuit nefiind in primii 60
Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
Rezultatele zilei doi la Vancouver PDF Imprimare Email
Duminică, 14 Februarie 2010 09:42
SARITURI CU SCHIURILE:
   Ieri s-au disputat primele probe in aceasta editie a olimpiadei.Pe trambulina mica ,Simon Ammann pur si simplu a ignorat concurenta, a castigat detasat avand in ambele manse cea mai lunga saritura plus un telemark perfect.Pe locul doi s-a clasat malysz, pe 3 Schlierenzauer.
    Surpriza placuta a venit din partea lui Peter Prevc cu un exceptional loc 7, pe 8 Morgenstern, pe 9 Jacobsen, pe 10 Schmitt, iar Kofler a venit doar pe 19.Janne Ahonen din pacate cu 2 sarituri bune,dar nu suficiente s-a clasat imediat in vecinatatea podiumului , sa speram ca Janne va reusi pe trambulina mare un loc 3 macar pentru Janne.
sieger
1.Ammann 276,5
2. Malysz 269,0
3.Schlierenzauer 268,0
4. Ahonen 263,0
5.Uhrmann 262,5
Citeşte mai mult...
 
Vancouver 2010 PDF Imprimare Email
Vineri, 12 Februarie 2010 10:44

van-2010     

    La Vancouver a avut loc ceremonia de deschidere a celei de-a 21-a ediţii a Jocurilor Olimpice de iarnă.

   A fost pentru prima oară în istoria de 86 de ani când evenimentul a avut loc într-o arenă acoperită. Momentele de sărbătoare de pe uriaşul stadion de la malul Oceanului Pacific au fost umbrite de tragica dispariţie a unui component al lotului gruzin. Săniorul Nodar Kumaritashvili şi-a pierdut viaţa după ce a părăsit pista de la Whistler, într-un moment în care aluneca în mare viteză. În memoria sa a fost ţinut un minut de reculegere. Deşi iniţial şi-a anunţat retragerea, delegaţia Georgiei a participat la ceremonia de deschidere. A urmat parada celor peste 80 de delegaţii prezente în Canada. Printre marile favorite la câştigarea de medalii se numără Austria, ai cărei reprezentanţi au dominat concursul de schi alpin de la ediţia anterioară, gazdele Canada, o ţară în care hocheiul pe gheaţă este o adevărată religie, Franţa, cu participări notabile în schiul alpin şi în cel acrobatic, Germania cu lotul de bob şi sanie sau cu Maria Riesch, una din marile favorite din întrecerea de schi alpin, Marea Britanie, Italia sau Norvegia, ultima fiind naţiunea cu cele mai importante succese din istoria Jocurilor Olimpice de iarnă. Rusia, o altă naţiune cu pretenţii la clasarea pe podium în ierarhia pe medalii, Suedia, deţinătoarea titlului olimpic la hochei pe gheaţă masculin, Elveţia, cu Didier Cuche mare favorit la o clasare în probele de viteză ale schiului alpin, sau Statele Unite, marea naţiune de la sud de graniţă, au completat parada din deschidere. Printre vedetele care au participat la spectacolul muzical s-au numărat Nelly Furtado, Bryan Adams sau k.d. Lang. Alături de preşedintele CIO, Jacques Rogge, în tribunele stadionului s-a aflat şi Juan Antonio Samarranch, preşedintele onorific al forului de la Lausanne. La final, Wayne Gretsky, cel mai mare hocheist din toate timpurile, a aprins flacãra olimpicã, dupã o primã ceremonie simbolicã, desfãşuratã pe stadionul din Vancouver.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 224 din 227
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home