Karate

Karate
Campionatul National de Karate WKF 2011 PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Noiembrie 2011 16:53

   Sambata  27  noiembrie  2011  a  avut  loc  la  Sala  Antilopa  din  Bucuresti  : Campionatul National  de Karate  WKF  .

 

    maine   30  noiembrie  2011     vom  transmite   meciuri  filmate  de  la  acest  campionat   incepind  cu  orele  9,00

 

  Intrati  pe  Transmisii  LIVE   cu 

 

ID = free  si  Parola free

 

      

 
Romania, Campioana Mondiala la Cape Town PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Septembrie 2013 12:14

   Delegatia   Romaniei   a  venit   cu  tolba  plina   de  la  Campionatele Mondiale de karate goju-ryu, care au avut loc la Cape Town (Africa de Sud).

            

             

    În finală, echipa României, formată din Claudia Niţu (Dinamo), Mădălina Ştefan (Steaua) şi Adriana Boga (Sportul Studenţesc), a învins formaţia Germaniei, Adriana  Boga  ( Sportul Studentesc )  a   cistigat   proba  de  kumite fete , iar  Madalina  Stefan ( Steaua )  a  cistigat  locul  III  la  kumite  fete.

   Lotul  Romaniei  a  fost  condus  de  Dnul  Cristian  Bogza -Vicepresedinte Goju-ryu  in  cadrul Federatiei Romane de Karate.

 

Citeşte mai mult...
 
Interviu - Ion Sorin Hobana PDF Imprimare Email
Luni, 07 Aprilie 2014 12:46

Domnule Hobana, dupa un sezon lung si dificil, in care o data in plus ne-ati delectat prin comentariul dumneavoastra, devenit marca inregistrata , am onoarea sa impartasesc cu dumneavoastra impresiile sezonului proaspat depasit, 2013-2014.

      
1. Incep interviul cu o curiozitate . Ce ati simtit in momentul in care la Sapporo, cu o multime de romani in fata micului ecran, ati comentat primii saritori romani din Cupa Mondiala, in persoana lui Iulian Pitea si Eduard Torok, si ce asteptari aveti in continuare de la saritorii romani ? Unde credeti ca ii putem vedea in sezonul viitor ?
 
Era un moment indelung asteptat, in care, evident, m-am bucurat; emotiile le pastrez insa, gradate, pentru momentele urmatoare; cel in care ai nostri vor ajunge mai des in prima mansa, cel in care vor reusi si o prezenta in mansa a doua, apoi cel in care, in sfarsit, vor incepe sa implineasca scopul final al celebrului parteneriat FRSB-OMV Petrom-autoritati, si anume intrarea in TOP TEN-ul mondial. Din felul in care s-au dezvoltat lucrurile, mai intai cu stagii de pregatire in strainatate, pe baze moderne, cu tehnicieni reputati, apoi cu realizarea arenei din Valea Carbunarii, Rasnov, si evolutii din ce in ce mai bune ale romanilor si romancelor, sunt increzator ca vom ajunge la aceste performante relativ repede. Abia atunci voi avea si eu, la microfon, bucuria deplina, in aceasta disciplina sportiva olimpica de iarna cu care am facut cunostinta la editia Albertville 1992 a JO de iarna, si pe care am inceput s-o indragesc cu adevarat doi ani mai tarziu, la Lillehammer 1994, cand, intrucat festivitatile s-au desfasurat chiar pe arena de sarituri cu schiurile, celebra Lysgaardsbakkene, am avut post de comentator acolo, si am fost mereu aproape de actiune. Atunci si acolo am si urcat prima data pana in varful unei trambuline normale ... si ... mi s-a cam strans stomacul privind de sus :)
         
2. Ce parere aveti despre podiumul Cupei Mondiale din acest sezon ? Stoch, Prevc si Freund, toti din noua generatie, in plus, niciun austriac pe podium …
Citeşte mai mult...
 
Simon Ammann castiga la Oberstdorf ! PDF Imprimare Email
Duminică, 29 Decembrie 2013 19:51

                  http://www.simonammann.ch/wp-content/gallery/oberstdorf-feb-2012/tm__4540.jpg

          Astazi , 29 Decembrie , in fata a circa 30,000 spectatori ce au platit intre 26 euro si 200 euro in functie de locul opat in arena , a inceput a 62-a editie a legendarului Turneu al celor 4 Trambuline , la Oberstdorf in Germania .

          Conditiile au fost ca intotdeauna la inaltime , iar ca o noutate gazdele au adus o imprimare laser pe zapada ce arata leaderul sau performanta ce trebuie batuta ,vantul fiind singurul aspect ce a furat putin din spectacol.

          Prima mansa a fost condimentata atat de surprize neplacute  , Stoch si Schlierenzauer , cat si de surprize placute , Thomas Diethart sau Peter Prevc , fiind castigata de Simon Ammann.

Astfel dupa doua manse destul de bune , Simon Ammann , castiga cu un total de peste 300 de puncte competitia de pe Schattenberg Schanze fiind urmat de Bardal si , pe ultima treapta a podiumului la egalitate Diethart si Peter Prevc .In imediata apropiere a podimului s-au clasat Thomas Morgenstern , cu doua evolutii foarte bune la revenire si Noriaki Kasai . Stoch si Schlierenzauer au urcat si ei destule pozitii dar nu suficient pentru a emite pretentii la primele pozitii , fiind dezamagirile competitiei.

 

Citeşte mai mult...
 
WKF tests new system for Kata evaluation PDF Imprimare Email
Vineri, 30 Martie 2018 16:12

wkf-tests-new-system-for-kata-evaluation-251    

   The Competition Rules Commission of the World Karate Federation tested this past weekend a new and improved system for evaluating the Kata competition. The test of the updated system was conducted during the Swedish National Karate Championships; it aims at applying electronic procedures in the evaluation of the Kata performance. 

  The new system is based on a panel of seven judges giving one-point value for technique and another for athleticism, which respectively amounts to 70% and 30% of the total points. The two highest and the two lowest scores are eliminated thus leaving three scores in each category that are added up to result in the total count of points awarded to the athlete.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 173
Banner

jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home