Karate

Un nou serviciu Carpatair: BUS & FLY PDF Imprimare Email
Vineri, 26 Martie 2010 16:10

     Noul serviciu BUS & FLY oferit de Carpatair pasagerilor sai din aceasta primavara va fi introdus pentru inceput pe ruta Arad-Timisoara-Arad. Acest serviciu se adreseaza tuturor pasagerilor care doresc sa calatoreasca pe rutele interne si externe operate de Carpatair prin HUB-ul de la Timisoara. Orarul curselor a fost conceput astfel incat sa ofere cele mai bune conexiuni pentru intreaga retea de zboruri Carpatair.

  Astfel vor exista 2 curse zilnice de luni pana sambata dinspre Arad spre Timisoara si retur.

Citeşte mai mult...
 
Rapidistul Ovidiu Herea a jucat în meciul de deschidere al competiţiei şcoalare Cupa 1 PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Martie 2010 08:07

       Primăria Sectorului 1 a lansat pe  23  martie  2010   cea de-a IX-a ediţie a competiţiei sportive şcolare Cupa 1, în cadrul unui meci demonstrativ de fotbal, în care a jucat şi rapidistul Ovidiu Herea.

      Meciul s-a desfăşurat la Şcoala Nr. 45, în două reprize a 15 minute, între echipa Cupa 1 Star şi echipa Colegiului Tehnic de Aeronautică Henri Coandă.

     Echipa Star a fost formată din  rapidiştii Ovidiu Herea, fratele său Ionut Herea, Florin Bratu, veteranul Rică Rădicanu şi reprezentanţi ai partenerului media principal Radio ZU: Adi Mihăilă, Cosmin Cojocaru şi Sebastian Coţofană.

 

Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
Sprijiniti Sanatatea - Sprijiniti SPORTUL PDF Imprimare Email
Luni, 22 Martie 2010 09:24

Stimate Doamne / Stimati Domni

   Probabil ca va intrebati la fiecare sfirsit de an , unde se duc banii pe care ii dam statului sub forma de impozite ?

                           

   Avem o sansa ,fiecare dintre noi , cei platitori de impozit pe venit : 2% din valoarea impozitului datorat statului poate fi donat unei organizatii neguvernamentale, fara alte cheltuieli suplimentare , doar complectind un formular special prevazut in acest sens , numit formularul 230.

   In Asociatia Clubului Sportiv ITALO Bucuresti activeaza peste 1000 de sportivi, sportivi ce fac sport pentru intretinere , dar si de performanta. In cadrul asociatiei noastre fac sport copii incepind cu 6 ani , elevi de scoala generala , elevi de liceu , studenti , cit si oameni activi /maturi ce au profesii diverse ( profesori , jandarmi ,medici ,etc.). Activitatea Asociatia Clubului Sportiv ITALO Bucuresti se desfasoara in mai multe Sali de sport din Bucuresti , in toate sectoarele , si este structurata in doua categorii : sport de masa si sport de performanta . In cadrul Asociatiatiei Clubului Sportiv ITALO Bucuresti activeaza foarte multi campioni nationali ,campioni europeni si campioni mondiali la karate.

 

                                                                                  Spune  NU  : 

Citeşte mai mult...
 
Un nou sport - O altfel de miscare ! Bouldering - catararea pe bolovani PDF Imprimare Email
Miercuri, 17 Martie 2010 07:58

    Te-ai saturat de rutina zilnica, de statul la birou, de timpul pierdut in trafic ? Simti nevoia sa te relaxezi dar mersul la sala ti se pare un "cliseu", simti ca sesiunea nu se mai termina si examenele sunt din ce in ce mai grele ?

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 222 din 228
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home