Karate

Universitatea Lumina Bucuresti PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Iunie 2010 12:43
   

   Prima Universitate din SE Europei construită după modelul european în raport cu Spaţiul European al Învăţământului Superior:

Calitate în educaţie – Planuri de învăţământ compatibile cu cele ale unviersităţilor de prestigiu precum Harvard, Stanford, Cambridge etc. (TOP 10); Cursuri şi laboratoare structurate asemenea celor de la MIT; Continuu proces de evaluare a personalului didactic şi implicarea studenţilor în proces (ex. Programul A.N.O.S.R. – “Profesorul Bologna”).

                       

Citeşte mai mult...
 
Campionat de biliard in KING'S CLUB pe 26 Iunie 2010 PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Iunie 2010 12:48

           Inscrie-te ACUM pe www.campionat-de-biliard.blogspot.com pentru distractie si premii! A 5-a editie a campionatului de biliard se va desfasura SAMBATA, 26 Iunie 2010, incepand cu ora 10.30 in KING'S CLUB, sector 6, Bucuresti
                                                                         
Campionatul de biliard (bila 8) se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze "fortele" in lupta cu diversi oponenti.

 

Citeşte mai mult...
 
BAROTTI investeste 25.000 de euro in noua colectie primvara-vara 2010 PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Iunie 2010 07:01

    BAROTTI, brandul romanesc de haine pentru barbati, anunta oficial lansarea noii colectii primavara-vara 2010. Avand la activ o investitie totala de peste 60.000 euro, prin lansarea noii colectii primavara - vara 2010, compania isi propune cresterea business-ului cu 30% pana la sfarsitul anului.
                       
    BAROTTI, brandul romanesc de haine pentru barbati, anunta oficial lansarea noii colectii primavara-vara 2010.

 

Citeşte mai mult...
 
Con-Sport Gmbh a facut o oferta de nerefuzat Federatiei Romane de Handbal! PDF Imprimare Email
Luni, 21 Iunie 2010 08:12

    Firma germana de echipament sportiv Con-Sport prin Ultrasport srl distribuitor exclusiv pentru Romania, Moldova si Bulgaria, a participat la licitatia pe care Federatia Romana de Handbal a organizat-o pentru achizitionarea echipamentului sportiv al loturilor reprezentative.
                   
    Intelegand situatia dificila prin care trece Romania si masurile de austeritate care sunt aplicate inclusiv sportului, Ultrasport a negociat cu partenerul german preturi de criza, renuntand totodata la adaosul comercial. “Dorinta noastra este de a sprijini handbalul din Romania pentru a ajunge din nou in varf, acolo unde s-a mai aflat. Germanii privesc cu simpatie echipa nationala a Romaniei, chiar daca la ei acasa, la Berlin, in 1974, trupa lui Gatu le-a suflat titlul mondial!” – a declarat reprezentantul Ultrasport.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 198 din 212
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home