Karate

Lansare Biroul de informare si consiliere a sportivilor PDF Imprimare Email
Marţi, 01 Iunie 2010 08:49

  Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania (AFAN), Blocul National Sindical si Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret   lanseaza  astazi  1  iunie  ora 13.00, la sediul AFAN din str.Turturelelor nr.11A, etaj 3, sector 3, Bucuresti   :  Biroul  de informare si consiliere a sportivilor infiintat in cadrul proiectului „Securitate sociala si formare profesionala pentru sportivi”

   La lansare vor participa dl. Dumitru Costin – presedinte Blocul National Sindical, un reprezentant al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret si marii campioni romani Ivan Patzaichin si Otilia Badescu.

Citeşte mai mult...
 
Miss Bikini 2010 este din Romania ! PDF Imprimare Email
Luni, 31 Mai 2010 08:08
  Miss Bikini   2010 este din Romania !

         Diana Irina Boanca a primit titlul de Miss Bikini International, sambata, la cea de-a 35-a editie a competitiei mondiale, care a avut loc in Sanya, o statiune din sudul provinciei Hainan, China.

                             

Diana Irina Boanca, are 22 de ani si este studenta.

VIDEO

Citeşte mai mult...
 
Intesa Sanpaolo Bank ofera copiilor sansa de a merge pe San Siro, la Milano PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 29 Mai 2010 13:58

Intesa Sanpaolo Bank ofera copiilor sansa de a merge pe San Siro, la Milano


Milan Junior Camp (MJC) este un proiect oficial al celebrului club de fotbal AC Milan organizat in Romania in parteneriat cu Intesa Sanpaolo Bank. Anul acesta Milan Junior Camp va avea loc in perioada 14 - 18 iunie (prima saptamana de vacanta), in Bucuresti, pe stadionul FC Sportul Studentesc. Conceput ca o tabara sportiva de vara, Milan Junior Camp este un program de pregatire sportiva pentru tinerii fotbalisti (baieti) cu varste intre 7 si 14 ani.

Citeşte mai mult...
 
Cupa “Palatului-Şhogunul” 2010 PDF Imprimare Email
Joi, 27 Mai 2010 14:59

Cupa “Palatului-Şhogunul” 2010

Karate Preuniversitar

    Sâmbătă 22 mai 2010 în sala de sport a Colegiul Tehnic "Traian Vuia" din Oradea s-a desfăsurat sub egida Ministerul Educaţiei, Cercetării,Tineretului  şi Sportului, ediţia a-IX-a  a Cupei Naţionale a „Palatului Oradea”  respectiv,  ediţia a-XI-a a Cupei Nationale „Şhogunul” competiţii Naţionale de Karate OPEN adică deschise Interstiluri . Au participat 41 de cluburi din: Constanţa, Bucuresti, Buftea, Iaşi, Bacău, Ploieşti, Târgovişte, Craiova, Roşiori de Vede, Târgu Mureş, Hunedoara, Orăştie, Cluj, Resiţa, Timişoara, Arad, Oradea, Carei, Satu Mare, Şimleul Silvaniei, Sălaj, Zalău, Baia Mare,  având înscrişi în competiţie 665 de sportivi, turneul s-a desfăşurat pe 4 suprafeţe.

 

   Citeste mai departe ...

** material  scris  si  transmis  de  D-nul  prof. Ioan  Vaida

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 194 din 205
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home