Karate

Ştiri, evenimente
EKF Senior Championships cancelled over coronavirus outbreak PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Martie 2020 11:36

      EKF Senior Championships cancelled over coronavirus outbreak

    The European Karate Federation regrets to inform that the 2020 EKF Senior Championships have been cancelled because of the coronavirus outbreak. 

    The European Karate Federation regrets to inform that the 2020 EKF Senior Championships have been cancelled because of the coronavirus outbreak.

    Scheduled to be held in Baku (Azerbaijan) from March 25 to 29, the 2020 EKF Senior Championships has been cancelled due to the evolving Covid-19 public health threat.

    The decision to cancel the event has been taken because of the actions of the event organisers of the national federation of Azerbaijan, and upon the resolution of the government of Azerbaijan to take extraordinary measures to fight the coronavirus outbreak.

 

Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
Dnul Iohannis a declarat ca intentioneaza sa decreteze " starea de urgenţă " PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Martie 2020 20:07
                        
    Omenirea se confruntă, în acest moment, cu o pandemie de Covid-19, confirmată de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care a infectat peste 130 000 de persoane şi a ucis peste 5.000.
Pandemia este, totuşi, „controlabilă”, conform OMS, dacă guvernele ţărilor afectate iau în serios această ameninţare. Guvernul bulgar a decretat, deja, starea de urgenţă, Italia e în carantină, iar Japonia pregăteşte deja măsuri drastice în acest sens. În România, Avocatul Poporului a solicitat instituirea stării de urgenţă. În cazul în care ar fi decretată de către preşedintele Klaus Iohannis, această decizie presupune luarea unor măsuri drastice, precum şi posibilitatea restrângerii unor drepturi fundamentale.

În cazul României, decretarea „stării de urgenţă” este reglementată, în primul rând, în Constituţie, la articolul 93, sub titlul „Măsuri excepţionale”.

ARTICOLUL 93
(1) Preşedintele României instituie, potrivit legii, starea de asediu sau starea de urgenţă în întreaga ţară ori în unele unităţi administrativ-teritoriale şi solicită Parlamentului încuviinţarea măsurii adoptate, în cel mult 5 zile de la luarea acesteia.
(2) Dacă Parlamentul nu se află în sesiune, el se convoacă de drept în cel mult 48 de ore de la instituirea stării de asediu sau a stării de urgenţă şi funcţionează pe toată durata acestora

 
Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
Campionat National Sport BJJ PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Martie 2020 14:12

 

 

                   Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi text
 
Mâine la 10:00 - 18:00
pin
Sala Polivalenta Targu Mures
Aleea Parcul Sportivilor, nr. 1, Târgu Mureș

 

*

Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
MTS a deblocat pregătirea a 511 viitori antrenori de la CNFPA PDF Imprimare Email
Marţi, 18 Februarie 2020 15:06
            MTS a deblocat pregătirea a 511 viitori antrenori de la CNFPA
  
    MTS a găsit o soluție comună cu Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru deblocarea pregătirii antrenorilor prin CNFPA, situație care afecta 511 cursanți.

  Astfel, Ministerul Muncii și Protecției Sociale a autorizat Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor, instituție din subordinea MTS, astfel ca cei care s-au înscris să poată absolvi cursurile și să participe la examenul de absolvire în vederea obținerii diplomei de antrenor, urmând ca de astăzi, 17 februarie, activitatea centrului să se reia.

  “A fost o situație pentru care era nevoie urgent de soluții, nu puteam continua blocajul activității sportive din România la nivelul antrenorilor. Majoritatea dintre aceștia sunt foști mari sportivi, formarea lor în antrenorat făcându-se la CNFPA, școală de tradiție a sportului românesc. Nu pot accepta incoerența și hățișul legislativ din acest caz, rezultate directe ale acțiunilor guvernării PSD, dovezi clare de iresponsabilitate. Împreună cu Ministerul Muncii am preluat imediat situația și am reușit deblocarea activității CNFPA, dar în mod provizoriu, până vom reuși să avem o armonizare legislativă care să reglementeze acest lucru. Până la începerea unui nou ciclu de formare de antrenori, în toamna acestui an, vom îndrepta toate legile care au dus la acest caz de criză, o criză care a afectat sute de viitori antrenori, mai ales în condițiile unei acute lipse a acestora în țară”, a declarat Ionuț Stroe, ministrul tineretului și sportului.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 230
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home