Karate

Con-Sport Gmbh a facut o oferta de nerefuzat Federatiei Romane de Handbal! PDF Imprimare Email
Luni, 21 Iunie 2010 08:12

    Firma germana de echipament sportiv Con-Sport prin Ultrasport srl distribuitor exclusiv pentru Romania, Moldova si Bulgaria, a participat la licitatia pe care Federatia Romana de Handbal a organizat-o pentru achizitionarea echipamentului sportiv al loturilor reprezentative.
                   
    Intelegand situatia dificila prin care trece Romania si masurile de austeritate care sunt aplicate inclusiv sportului, Ultrasport a negociat cu partenerul german preturi de criza, renuntand totodata la adaosul comercial. “Dorinta noastra este de a sprijini handbalul din Romania pentru a ajunge din nou in varf, acolo unde s-a mai aflat. Germanii privesc cu simpatie echipa nationala a Romaniei, chiar daca la ei acasa, la Berlin, in 1974, trupa lui Gatu le-a suflat titlul mondial!” – a declarat reprezentantul Ultrasport.

Citeşte mai mult...
 
Weekend sportiv Y-golf la Decathlon ! PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Iunie 2010 07:52

     Decathlon   doreste  sa  faca  sportul  accesibil  tuturor, de la debutanti la profesionisti si de aceea organizeaza in fiecare sfarsit de saptamana din timpul verii weekend-uri sportive de practica si initiere. La toate aceste activitatii accesul este gratuit.
                                                                         
    In zilele de 19 si 20 iunie, pasionatii de golf sunt asteptati la magazinul Decathlon din Bd. Iuliu Maniu, nr.546-560. 

Citeşte mai mult...
 
Ce cadou ai face unui copil bolnav de leucemie PDF Imprimare Email
Joi, 17 Iunie 2010 08:39

  Ce cadou ai face unui copil bolnav de leucemie? Sa incepem cu un aparat ecograf, care ii poate reda sansa la viata. Trimite un sms la 858 si doneaza 2 euro, pentru a te alatura campaniei "Atinge o Stea"

   Numarul este valabil intre 10 iunie si 10 iulie 2010 in retelele: Orange , Vodafone, Cosmote. Serviciu oferit gratuit, nu se percepe TVA.

                     

      Ce ii spui unui bolnav de cancer ?

   Cancerul omoara anual milioane de oameni si a devenit una dintre bolile secolului. Lupta cu aceasta cumplita afectiune presupune un psihic bun, suport afectiv solid si vointa de a trai. Tocmai de aceea, exista lucruri care pot fi spuse unui bolnav de cancer, iar altele nu trebuie spuse, pentru a nu face mai mult rau psihicului pacientului, informeaza Yourtotalhealth.com

www.asociatiamame.com
 
WORLD CUP 2010, TRADUSA IN ROMANA PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Iunie 2010 16:33
   Agentia de traduceri KMP Translations a lansat blogul World Cup Media, care contine revista gratuita a presei internationale despre Cupa Mondiala de fotbal Africa de Sud 2010.

    Printre cele peste 100 de publicatii monitorizate se afla France Football, Gazzetta dello Sport, Financial Times, Der Spiegel, Bild, The Sun. Zilnic, articolele sunt selectate, traduse si adaptate, versiuni prescurtate fiind apoi postate pe http:// worldcupmedia.wordpress.com, care functioneaza pe o platforma de blogging. In proiect sunt implicati traducatori profesionisti si un editor de stiri cu experienta de peste 10 ani in presa scrisa.
             
Citeşte mai mult...
 


Pagina 211 din 224
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home