Karate

Ştiri, evenimente
GoldNutrition PDF Imprimare Email
Joi, 19 Noiembrie 2020 09:21

                                             

 

  După 12 ani de experiență pe piața de nutriție și wellness, în anul 2000 s-a născut GoldNutrition. Custódio César, un nutriționist experimentat și fondator al companiei, a fost convins dintotdeauna că singura cale pentru o viață implinită și sănătoasă este nutriția, de aici și crearea brandului GoldNutrition. Pasiunea și convingerea că niciodată calitatea nu este negociabilă, au transformat o idee într-o marcă. Toți credem cu tărie că aceasta este rețeta succesului.

 

   Din 2000 s-au schimbat multe. Totul a inceput cu o echipă mică într-o sală mică dar între timp a devenit o companie solidă cu documente și certificate care atestă excelența și angajamentul față de munca depusă.    Mai mulți ambasadori (sportivi olimpici, antrenori, medici, nutriționiști și influenceri) au venit să ni se alăture în călătoria noastră, care intre timp a devenit si a lor. Custódio César rămâne liderul GoldNutrition și nu renunță la păstrarea celor mai înalte standarde în domeniul sănătății și al industriei (suplimentelor) alimentare.

 

              GOLDNUTRITION ISO HYDRO...   

Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
The World Karate Federation is celebrating its 50th anniversary PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 10 Octombrie 2020 17:48
 
          
    Președintele WKF, Antonio Espinos:
    Federația Mondială de Karate își sărbătorește aniversarea de 50 de ani. Corpul internațional de guvernare al Karate-ului a fost creat în urmă cu 50 ani, iar pentru a marca principala etapă, WKF lansează un logo comemorativ, precum și câteva inițiative digitale.
Federația Mondială de Karate își sărbătorește aniversarea de 50 de ani. Corpul internațional de guvernare al Karate-ului a fost creat în urmă cu 50 ani, iar pentru a marca principala etapă, WKF lansează un logo comemorativ, precum și câteva inițiative digitale.
Milioane de fani ai Karate-ului din întreaga lume sunt chemați să sărbătorească momentul reper. WKF a fost inițiată pe 10 octombrie 1970, la prima Adunare Generală care a avut loc la Tokyo (Japonia) înaintea Campionatelor Mondiale de Karate Karate.
Acum, 50 de ani mai târziu, organismul internațional de guvernare al Karate a devenit o organizație universală, unificată și modernă, cu peste 100 milioane de practicanți din întreaga lume, 200 membri ai federației naționale și gata să își facă debutul olimpic în Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.
Sărbătoarea aniversară este marcată de dezvăluirea unui logo comemorativ. WKF introduce noul ′′ logo aniversar de 50 de ani ′′ pentru a marca ocazia a cinci decenii de succes continuu. Noua emblemă va contura brandingul organizației în următoarele luni.
 
Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
Mihai Covaliu a fost reales, cu 203 voturi din 204, in functia de presedinte al Comitetului Olimpic PDF Imprimare Email
Duminică, 27 Septembrie 2020 19:29
 
 Adunarea Generala de alegeri a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a avut loc astazi, 24 septembrie 2020, in aer liber, pe terenul de fotbal-rugby din cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000, din Izvorani.
In urma votului, Mihai Covaliu a fost reales, cu 203 voturi din 204, in functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), fara adversar si, poate nu intamplator, in locul care poarta numele Jocurilor care i-au adus Aurul Olimpic. Strategia pe care a prezentat-o cu aceasta ocazie este caracterizata de patru dintre valorile universale ale umanitatii: Incredere, Solidaritate, Respect si Excelenta.
 
Cele trei locuri de vice-presedinte au fost ocupate de Camelia Alina Potec (170 voturi), Alexandru Dedu (155 voturi) si Elisabeta Lipa (146 voturi).

 
Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
A fost aprobată O. de U. ptr. acordarea unui ajutor financiar ptr.copii sportivi PDF Imprimare Email
Vineri, 04 Septembrie 2020 14:07
                         A fost aprobată Ordonanța de Urgență pentru acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță
   Ordonanța de Urgență pentru acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță

   Copiii născuți în perioada 01.01.2005-31.12.2014, care se vor legitima pentru prima dată la un club sportiv deținător al certificatului de identitate sportivă emis de Ministerul Tineretului și Sportului, vor primi un ajutor financiar sub formă de vouchere, în cuantum de 300 de lei pentru achiziționarea de echipamente sportive.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 234
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home