Karate

Karate
Sa sustinem SPORTUL PDF Imprimare Email
Joi, 24 Martie 2011 09:28

      Stimate  Doamne    /  Stimati  Domni

       Probabil  ca  va  intrebati  la  fiecare  sfirsit  de  an , unde  se  duc  banii  pe  care  ii  dam  statului  sub  forma  de  impozite  ?

       Desi  suntem  cu  totii  contribuabili  , de regula  , aceste  informatii  nu  ne  sunt  chiar  la  indemina.

        Avem  o  sansa  ,fiecare  dintre  noi , cei  platitori  de  impozit  pe  venit  : 2% din  valoarea  impozitului  datorat  statului  poate  fi  donat  unei  organizatii  neguvernamentale, fara  alte  cheltuieli  suplimentare , doar  complectind  un  formular  special  prevazut  in  acest  sens , numit  formularul  230.

 

        In    Asociatia  Clubului  Sportiv  ITALO  Bucuresti activeaza  peste   1000  de  sportivi, sportivi  ce  fac  sport    pentru  intretinere  , dar  si  de  performanta.  In  cadrul   asociatiei  noastre    fac  sport     copii  incepind  cu  6  ani , elevi  de  scoala  generala , elevi  de  liceu  , studenti , cit  si  oameni  activi  /maturi   ce  au  profesii  diverse  ( profesori , jandarmi ,medici ,etc.).

 

Citeşte mai mult...
 
Lucian Bute castiga prin KO PDF Imprimare Email
Duminică, 20 Martie 2011 12:19
   Lucian Bute castiga prin KO in repriza a 10-a dupa un uppercut la figura
Lucian Bute vs Brian Magee! Bute incearca KO-ul in repriza a 10-a
Magee! Magee este la podea a doua oara in repriza a 7-a
Lucian Bute – Brian Magee, meciul in care Lucian isi apara pentru a 7-a oara centura de campion mondial!


Cei doi luptatori asteapta sa isi faca intrarea in ring.

Lucian Bute a controlat primele 3 reprize ale meciului, conducand cu 2-0 la runde!

Runda 4: Bute a controlat iarasi distanta, reusind sa trimita cateva lovituri puternice. 3-0 la runde pentru roman.

Runda 5: Bute continua sa lupte fara a apasa pe acceleratie.

Runda 6: Bute conecteaza un uppercut in ficat si Magee este la podea! Repriza castigata cu 10-8 de catre Lucian.

Runda 7: Lucian il pune iar la podea cu uppercutul de stanga la ficat!

Runda 8: Lucian loveste mai puternic dar Magee se tine inca pe picioare.

Runda 9: Magee mai echilibreaza meciul insa are o singura sansa de a castiga – KO!

                  
Bute a  purtat  pe echipament frunza Romaniei la meciul cu Magee

Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, promovează România la meciul cu Brian Magee,...

 

*** preluat  :sursa: Mediafax

Citeşte mai mult...
 
Marea Finala Nationala a Cupei Liceelor la Street Dance 2011 pe 12 martie, in Princess Club PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Martie 2011 17:25
  Cel mai asteptat eveniment din cadrul Cupei Liceelor la Street Dance 2011 - Marea Finala Nationala - debuteaza sambata, 12 martie, de la orele 13:00, in Princess Club. Finalistii etapelor locale din Bucuresti, Constanta, Brasov, Bistrita-Nasaud, Galati si Iasi vin in capitala pentru a pune mana pe marile premii. Spectacolul va fi completat de un mega-concert Guess Who si de reprezentatii incendiare de dans date de trupele invitate.

     Pe 12 martie, Cupa Liceelor la Street Dance isi incheie editia din acest an. Alaturi de cele 22 de trupe deja calificate, in Marea Finala Nationala vor concura, dupa calificarile de la categoria "Alte judete", si trupele de liceeni din judetele care nu au organizat etapa locala proprie, in incercarea de a convinge juriul ca merita sa urce pe podiumul national. Pe langa talentatii liceeni, pe scena vor urca si cei mai mici dintre dansatori, sase trupe de copii cu varsta pana in 14 ani fiind inscrise la categoria CLSD Kids - care va avea ca premii produse de la www.schoolfriendly.ro.

                                 

    De muzica se va ocupa Guess Who, in timp ce trupe precum Jackpot, Evolution, Kittens Boys, Ro All-Stars, Kittens in 2 Electro si The Black Panthers vor incanta publicul cu miscari care mai de care mai spectaculoase. Lorena Naltabar si Alexandru Snopovschi vor face un show de dans contemporan, iar Ada Cercel ne va demonstra ca talentul nu are varsta, printr-un mini-recital.
Citeşte mai mult...
 
Lansarea celei mai mari campanii de marketing din istoria marcii adidas PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Martie 2011 17:35

  In data de 16 martie 2011 adidas, producatorul international de articole sportive dezvaluie ultima sa campanie globala de brand. Este pentru prima data in istoria marcii cand o campanie reuneste toate sub-marcile sale: adidas Sport Performance, adidas Originals si adidas Sport Style, obtinand cea mai complexa si cuprinzatoare viziune a marcii de pana acum.
                            
   Campania dezvaluie prezenta marcii in diferite sporturi, culturi si stiluri de viata, fuzionand lumea sportului cu cele ale muzicii si modei.

Citeşte mai mult...
 
Week-end dedicat activitatilor sportive la Decathlon! PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Martie 2011 14:22

    Decathlon doreste sa faca sportul accesibil tuturor, de la debutanti la profesonisti si de aceea organizeaza weekend-uri sportive pentru practicare si initiere. La toate aceste activitati accesul este gratuit.

       In zilele de 12 si 13 martie, intre orele 11:00-18:00 iubitorii sporturilor sunt asteptati in magazinele Decathlon din B-dul Iuliu Maniu, nr. 546-560 si din B-dul. Metalurgiei , nr. 12-18. Aici vor avea ocazia sa participe gratuit la activitati sportive precum: concurs de biciclete printre jaloane, baschet, darts, jonglerii cu mingea, concurs rollnet, instalare cort 2 secunde, stepper si y-golf.
De la crearea sa in 1976, Decathlon a avut mereu un scop foarte clar: "Sa faca accesibila tuturor placerea practicarii sportului".

                          

    La nivel mondial Decathlon reuneste peste 50.000 de colaboratori, reprezentand 60 de nationalitati. Decathlon comercializeaza peste 35.000 de produse, iar in centrele sale de inovatie isi desfasoara activitatea 600 de ingineri, aflati in permanenta cautare de solutii si inovatii tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 146 din 164
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Prima pagina