Karate

Rezultate
WORLD SHOTOKAN KARATE CHAMPIONSHIPS - 23-25.03.2012 ISTANBUL TURKEY - Results PDF Imprimare Email
Marţi, 27 Martie 2012 10:58

WORLD SHOTOKAN KARATE CHAMPIONSHIPS - ISTANBUL TURKEY    martie  2012 - Results

Citeşte mai mult...
 
Victorie pentru austriacul "Benni" Raich la Crans Montaa PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 25 Februarie 2012 14:10

Benjamin Raich din Austria, a reusit astazi sa castige a 2-a etapa de Super- G programata la Crans Montana. El a fost urmat de Adrien Theaux si Didier Cuche.La general ramane leader Hirscher , in timp ce la Super -G leader este Svindal urmat la o diferenta foarte mica de Cuche .Urmatoarea programare , maine , proba de coborare .

Rezultate Finale :

  1. Benjamin Raich – Austria
  2. Adrien Theaux – Franta
  3. Didier Cuche – Elvetia
  4. Klaus Kroell – Austria
  5. Jan Hudec – Canada
 
Naţionalele Şcolare de Karate la Oradea PDF Imprimare Email
Luni, 06 Februarie 2012 10:43

Naţionalele Şcolare de Karate la Oradea

Sâmbătă, la centrul commercial Oradea Shopping City, s-a desfasurat a -II-a ediţie a Campionatului Naţional Şcolar de Karate şi Discipline Asociate împreună cu Cupa Palatului-Shogunul ajunsă la a –XIII- ediţie sub egida Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) la disciplina de karate, versiunea open.

                       
Deschiderea oficială a fost făcută de către preşedintele comisiei de organizare prof. Ioan Vaida 7 Dan Karate în calitate de preşedinte al Comisiei Naţionale de Karate şi Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar din România şi Arbitrul Şef al Campionatului prof.Zoltan Lipan 6 Dan Karate vicepreşedinte al Comisiei Naţionale de Karate şi Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar din România, împreună cu prof. Peter Dan Nicolae – Directorul Palatului Copiilor şi Elevilor Oradea, prof. Sorin Buhaş – Directorul executiv al Direcţiei pentru Sport şi Tineret Bihor, inspectorul de specialitate Dl.Kororodi Iosif de la Direcţia pentru Sport şi Tineret Bihor, precum şi prof. Rusanda Daniel, comisar şef la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 5
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Rezultate