Karate

Rezultate
Simon Ammann castiga la Oberstdorf ! PDF Imprimare Email
Duminică, 29 Decembrie 2013 19:51

                  http://www.simonammann.ch/wp-content/gallery/oberstdorf-feb-2012/tm__4540.jpg

          Astazi , 29 Decembrie , in fata a circa 30,000 spectatori ce au platit intre 26 euro si 200 euro in functie de locul opat in arena , a inceput a 62-a editie a legendarului Turneu al celor 4 Trambuline , la Oberstdorf in Germania .

          Conditiile au fost ca intotdeauna la inaltime , iar ca o noutate gazdele au adus o imprimare laser pe zapada ce arata leaderul sau performanta ce trebuie batuta ,vantul fiind singurul aspect ce a furat putin din spectacol.

          Prima mansa a fost condimentata atat de surprize neplacute  , Stoch si Schlierenzauer , cat si de surprize placute , Thomas Diethart sau Peter Prevc , fiind castigata de Simon Ammann.

Astfel dupa doua manse destul de bune , Simon Ammann , castiga cu un total de peste 300 de puncte competitia de pe Schattenberg Schanze fiind urmat de Bardal si , pe ultima treapta a podiumului la egalitate Diethart si Peter Prevc .In imediata apropiere a podimului s-au clasat Thomas Morgenstern , cu doua evolutii foarte bune la revenire si Noriaki Kasai . Stoch si Schlierenzauer au urcat si ei destule pozitii dar nu suficient pentru a emite pretentii la primele pozitii , fiind dezamagirile competitiei.

 

Citeşte mai mult...
 
Gasparin castiga la Annecy - Grand Bornand PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Decembrie 2013 12:36

            Franta, cu o etapa de Cupa Mondiala in calendar,  dupa multi ani , a disputat astazi probele de sprint ,feminin si masculin .

            La feminin , lupta este foarte stransa , avand in vedere ca cea care a "omorat" sezonul trecut, Tora Berger, este intr-o forma dezamagitoare, permitandu-le , lui Makarainen , Domracheva,  Gasparin , nemtoaicelor sau ucrainiencelor sa duca o lupta deschisa pentru victorie respectiv pentru tricourile distinctive.

     Surpriza a venit din partea romancei Reka Ferencz , care a reusit sa obtina cel mai bun rezultat al carierei clasandu-se pe locul 18 , in fata norvegiencei Tora Berger , campioana mondiala si olimpica si in fata multor altor biatloniste de mare valoare.

 

Victoria a apartinut elvetiencei  Selina Gasparin , care obtine cel de-al 2-lea succes stagional  , fiind urmata pe podium de Kaisa Makarainen si Vali Semerenko .

 

Maine , in jurul pranzului va avea loc proba de pursuit pe care o asteptam cu mare interes atat pentru spectacolul oferit de biatlonsitele fruntase , dar si in prisma rezultatului pe care il va obtine Reka .

 

Foto : Reka Ferencz

                        

Citeşte mai mult...
 
Declaratiile protagonistilor de la Lillehammer PDF Imprimare Email
Luni, 09 Decembrie 2013 14:01

Declaratiile protagonistilor de la Lillehammer

 

                    Anders Bardal, Severin Freund, Daiki Ito
            Freund, nu departe de podium nici sambata, pe locul 7, se declara fericit dupa competitie: "Stiu ca pot fi foarte bun , intr-o zi cand sariturile imi ies la un nivel ridicat. Stiu ca pot fi in top cu orice saritura de nivel ridicat , dar asta trebuie sa arati in competitie si acest lucru e intotdeauna dificil. Sunt extrem de satisfacut.Cred ca , conditiile atmosferice au fost ok , si astfel ne-au facilitat niste sarituri mai lungi. Acesta este ski jumping-ul , ai nevoie si de noroc ." a spus invingatorul de ieri

        Bardal, care a inceput sezonul prin absente la Klingenthal si Kuusamo ,a fost de asemenea multumit : "A fost un start de Cupa Mondiala foarte bun pentru mine.Intotdeauna e o situatie speciala sa fiu pe podium , acasa , in Norvegia. Imi plac foarte mult trambulinele , si a fost o zi foarte buna pentru mine. A fost probabil cea mai buna competitie a sezonului , conditiile au fost oarecum schimbatore , dar in final a fost destul de corect rezultatul "afirma secondantul concursului de pe trambulina mare.

       Ito a fost foarte fericit dupa ce a reusit sa obtina o pozitie pe podium: "Sunt foarte , foarte fericit pentru caam obtinut o pozitie pe podium inca din startul sezonului. Ieri a fost pe podium Taku , ceea ce e foarte bine pentru echipa noastra.Nu a fost pentru mine usor sa sar la acelasi nivel in 2 manse, dar pana la urma a fost bine. Conditiile au fost prielnice pentru sarituri atat ieri cat si azi , si ma declar multumit de rezultat " ,declara niponul.
Gregor Schlierenzauer si-a aparat pozitia de lider in fata lui  Taku Takeuchi. Severin Freund e acum al 3-lea
Cupa Mondiala , continua acum in Germania , in Muntii Padurea Neagra, la Titisee - Neustadt unde vor avea loc 2 etape individuale.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 5
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Rezultate