Karate

Ştiri, evenimente
Cata apa trebuie sa bei la sala ? PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Noiembrie 2013 16:57

             Hidratarea este foarte importanta pentru organism, mai ales in timpul antrenamentului, cand depui efort fizic, iar corpul necesita un consum mai mare de apa.

 

       Insa cata apa trebuie sa bei la sala, de fapt? Afla in ce cantitati este bine sa consumi apa si in ce momente!

Ce cantitate de apa este bine sa bei inainte de antrenament?

    Legat de consumul de apa, exista mai multe opinii ale specialistilor, unele asemanatoare, altele complet diferite, ceea ce te pune in dilema atunci cand te gandesti cata apa trebuie sa bei la sala.

                       

         Ideea de baza este ca nu trebuie sa bei apa numai la sala, ci si inaintea antrenamentului si dupa ce ai terminat exercitiile. Asadar, hidrateaza-te inainte sa incepi antrenamentul cu una sau doua ore (250 - 500 mlar trebui sa fie suficienti pentru inceput). Unii specialisti recomanda sa bei apa in functie de numarul kilogramelor pe care le ai, in timp ce altii spun ca ar trebui sa observi ce culoare are urina, pentru a sti daca trebuie sa bei apa sau nu.

Citeşte mai mult...
 
Prim ministru intentioneaza sa modifice in acest sens si Legea sponsorizarii. PDF Imprimare Email
Joi, 14 Noiembrie 2013 12:22

      Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că s-a întâlnit cu "mai mulţi oameni de sport" pentru a discuta despre modul în care pot fi atraşi mai mulţi bani pentru acest domeniu din alte surse decât cele bugetare, adăugând că intenţionează să modifice în acest sens şi Legea sponsorizării

.                                                 

   Ponta a răspuns astfel întrebat de jurnalişti dacă s-a întâlnit cu Gino Iorgulescu, candidat la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

   Premierul nu a dezminţit informaţia, dar nici nu a dorit să comenteze pe această temă, spunând doar că s-a întâlnit "cu mai mulţi oameni de sport".

Citeşte mai mult...
 
PRESIDENT PUTIN AWARDED HONORARY TAEKWONDO 9thDAN BLACK BELT CERTIFICATE PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 21:20
Seoul, Korea  ;13 November 2013:
     WTF President Chungwon Choue today awarded Russian President Vladimir Putin an honorary 9thdan (degree) black belt certificate and a taekwondo dobok (uniform) in recognition of President Putin’s work in developing taekwondo in Russia.
                                 
     The presentation was made at a ceremony held at the Lotte Hotel in downtown Seoul during President Putin’s one-day state visit to South Korea. During the ceremony President Putin thanked WTF President Choue for his ongoing commitment to the development of sports. President Putin also revealed that he is “actively supporting the development of martial arts, including taekwondo, in Russia” and asked if President Choue would support him in his efforts.
Citeşte mai mult...
 
Schimbari de echipa in MotoGP pentru 2014 PDF Imprimare Email
Luni, 11 Noiembrie 2013 17:13

                        File:Aleix Espargaro 2007.jpg

     Imediat dupa ultima etapa a sezonului 2013, in moto-mondial s-au oficializat numeroase mutari , ce au darul de a face din sezonul 2014 , unul si mai interesant .

La clasa regina , Cal Crutchlow trece de la Yamaha Tech 3 la echipa de uzina Ducati , in incercarea de a aduce perfomante constructorului italian. El va fi inlocuit la Tech3 de campionul mondial al Moto 2 , Pol Espargaro.

La Moto 2, vor urca in categorie doi din protagonistii sezonului 2013 la Moto 3 , Luis Salom si Maverick Vinales ce vor fi colegi la echipa lui Sito Pons , Kalex Pons Racing.

La clasa Moto 3 , campionul Red Bull Rookies , cehul Karel Hanika a fost cooptat in echipa lui Aki Ajo, Ajo Motorsport echipata cu motoare KTM  . Este de asteptat ca pilotul ceh , sa faca o figura frumoasa in sezonul ce urmeaza.

Citeşte mai mult...
 
International Turkish Open Karate Tournament 2013 PDF Imprimare Email
Duminică, 10 Noiembrie 2013 09:27

     Se  anunta  un  Concurs   cel  putin  INTERESANT   pentru

anul  2014  la  Istanbul - Turcia

                                          Premii    in  valoare  de :

                                  50 000 $

                           

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 135 din 193
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home Ştiri Stiri, evenimente