Karate

Ştiri, evenimente
Tricouri ..............ptr. Sportivi, Parinti,Prieteni...... PDF Imprimare Email
Joi, 07 Mai 2020 11:21

           De vinzare

Tricouri ..............ptr. Sportivi, Parinti,Prieteni.......
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
 

editie limitata
la pret promotional de numai 40,00 Ron /buc
Livrare prin curier

numai cu factura
pret = 40,00 Ron / buc  + transport curier
tel- 0742 769 462
E_mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
*
Citeşte mai mult...
 
karate on line ?? PDF Imprimare Email
Joi, 07 Mai 2020 07:30

 Online Karate and the Corona Virus: Will Virtual Lessons become the Norm?

The picture shows a online karate class.

Since the outbreak of the Corona-virus, online karate classes and lessons have mushroomed. However, online karate was a taboo for every “serious” karateka. So, will this development change the way we teach and think about karate training in the future? What will we gain what will we loss by moving karate online? By Jonas Correia

Online karate classes are rather new. However, the internet has been offering us the opportunity to take online lessons and online courses in several other areas. Many students graduate at renowned universities by doing online classes. One could attend a four week seminar about Antibiotic Stewardship at Stanford University through the platform Coursera. The platform Udemy even offers a course in “natural running“. The only requirements of the course are: “Two legs and a desire to move with speeds faster than walking!” Therefore, online lessons and courses are longer considered taboo.

But what about online karate lessons? Are they still taboo or legit?

 

Citeşte mai mult...
 
Sportul si Coronavirusul PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Mai 2020 14:04

         Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

   Astăzi, 5 mai, Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre repornirea graduală a activității sportive, așa cum a fost gândită de către MTS și Ministerul Sănătăţii - România, în colaborare cu Institutul Național de Sănătate Publică.

 “După 15 mai, activitatea sportivă va putea reîncepe gradual. Pentru început, se vor relaxa măsurile restrictive pentru sporturile individuale care se practică în aer liber, și pentru antrenamentele sportivilor profesioniști, așa cum a anunțat deja Președintele Klaus Iohannis.

În privința sporturilor individuale, vă pot spune că propunerea noastră pentru INSP se aplică unor sporturi precum alpinismul, atletismul, automobilismul, caiacul, canotajul,ciclismul, echitația, golful, kartingul, motociclismul, planorismul, tenisul, tirul cu arcul, tirul sportiv, yachtingul și așa mai departe. Propunerea noastră conține o serie de măsuri generale, ușor de înțeles și aplicat, care țin de menținerea distanței între persoane și de respectarea măsurilor de igienă.

 

Citeşte mai mult...
 
MTS a pus la dispoziția personalului medical locuri de cazare PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020 16:28

            MTS a pus la dispoziția personalului medical aflat în prima linie a luptei cu coronavirusul 301 locuri cazare în București. „Este datoria noastră să încercăm să ajutăm cât de mult putem“ – Ionuț Stroe

   MTS a pus la dispoziția personalului medical aflat în prima linie a luptei cu coronavirusul 301 locuri cazare în București. „Este datoria noastră să încercăm să ajutăm cât de mult putem“ – Ionuț Stroe

    Ministerul Tineretului și Sportului a pus la dispoziția personalului medical aflat în prima linie a luptei cu coronavirusul 301 de locuri de cazare în municipiul București. Măsura a fost anunțată ieri după-amiază de către premierul Ludovic Orban în cadrul ședinței de guvern. El a mulțumit MTS pentru efortul făcut în aceste vremuri dificile.

Astfel, MTS a pus la dispoziția personalului medical (medici, asistenți, infirmieri etc.) care lucrează în București, dar cu domiciliul în localitățile limitrofe, 301 de locuri de cazare. Acestea sunt oferite cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei cu noul coronavirus, astfel încât acestea să beneficieze, în măsura în care doresc, de posibilitatea de cazare în București. În acest fel poate fi evitată naveta între capitală și localitatea de domiciliu, dar mai ales, își pot proteja familiile.

 

Citeşte mai mult...
 
Karate PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Aprilie 2020 14:57

Este posibil ca imaginea să conţină: text

*

Citeşte mai mult...
 


Pagina 13 din 193
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home Ştiri Stiri, evenimente