Karate

Ştiri, evenimente
FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE JUDO, 50 DE ANI PDF Imprimare Email
Miercuri, 16 Mai 2018 11:07

                                Celebrăm Centenarul Marii Uniri

www.romfilatelia.ro

   
       Cinstim valorile României

       Romfilatelia introduce în circulație emisiunea de mărci poștale Federaţia Română de Judo, 50 de ani, celebrând tradiția și palmaresul impresionat al acestui for sportiv, obținut în decursul unei jumătăți de veac.

Noua emisiune de mărci poștale va fi disponibilă începând de vineri, 18 mai 2018, în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul nostru online: http://romfilatelia.ro/store/.

Emisiunea de mărci poștale conține două valori, respectiv 2,90 lei și 12,00 lei, ambele ilustrând scheme de luptă specifice acestui sport.

 

Citeşte mai mult...
 
MOL România premiază anual zece profesori și antrenori pentru excelenţă în educaţie PDF Imprimare Email
Luni, 14 Mai 2018 12:19
  1. *      MOL România și Fundația Pentru Comunitate au decernat Premiile Mentor pentru excelență în educație pentru al optulea an consecutiv
  2. *      Cei zece profesori și antrenori distinși la Teatrul Odeon din București au fost selectați dintre cele 216 de propuneri depuse în anul 2017
  3. *       A fost lansată totodată ediția din acest an a programului, nominalizările se primesc până la data de 31 Decembrie 2018
  4.                          Trofeul Mentor

    MOL România și Fundația pentru Comunitate au acordat, pentru al optulea an consecutiv, Premiile Mentor pentru excelență în educație unui număr de zece profesori și antrenori. În cadrul evenimentului, organizat la Teatrul Odeon din București, a fost lansată cea de-a noua ediție consecutivă a programului, nominalizările putând fi depuse până la sfârșitul acestui an.

Laureații Premiului Mentor pentru excelență în educație au primit câte un trofeu realizat de artistul plastic Ioan Nemțoi și câte un premiu în valoare de 8.000 de lei.

Citeşte mai mult...
 
Campionat Național de Karate Tradițional Fudokan pentru COPII PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Mai 2018 11:39Fotografia postată de Federatia Romana de Karate Traditional.


    Primaria Municipiului Galati, Federatia Romana de Karate Traditional si Karate Club Galati, cu sprijinul Directie Judetene pentru Sport Galati si a Fundatiei Sportul Galatean, organizeaza in perioada 18-20 mai 2018, la Sala Sporturilor "DUNAREA" din GALATI , FINALA Campionatului Național de Karate Tradițional Fudokan, ediția a XXVII -a pentru copii si Editia a III-a a Cupei Regelui.
Multumim tuturor celor implicati in organizarea acestui eveniment!

Citeşte mai mult...
 
Seminar internațional W.S.K.F., condus de maestrul Hitoshi Kasuya PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Mai 2018 17:56

                                   Fotografia postată de Marian Manole.

    Avem deosebita plăcere de a vă invita la seminarul internațional W.S.K.F., condus de maestrul Hitoshi Kasuya, Instructor Şef World Shotokan Karate-Do Federation W.S.K.F.. Aveți astfel posibilitatea de a vă antrena, cu unul din cei mai titraţi maeştri de Karate Do din lume, în cel mai dinamic stil de Shotokan Karate Do. O experiență deosebită și oportunitatea diversificării cunoștințelor dvs. Stagiul este deschis tuturor practicanților de arte marțiale.
București, 8 – 9 – 10 iunie 2018, pentru detalii va rugam sa trimiteti id ul emailului dvs la: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza !
Cu stima,
Marian Manole – Preşedinte Federaţia Romȃnă de Autoapărare , Director WSKF Romania.
Seminar International WSKF in Bucuresti - Romania

Citeşte mai mult...
 
Finala Campionatului National de Karate Traditional pentru KJTS PDF Imprimare Email
Joi, 03 Mai 2018 14:40

                                             Fotografia postată de Gabriela Dineață.

   C.S. Enpi Iasi si Federatia Romana de Karate Traditional, in colaborare cu Primaria Municipiului Iasi, organizeaza in perioada 4-6 mai 2018, la Sala Polivalenta Iasi, FINALA Campionatului Național de Karate Tradițional, ediția a XXVII -a pentru cadeti, juniori, tineret si seniori.


     Succes tuturor!
     Traditia continua!
     Ossu !

Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 158
Banner

jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home Ştiri Stiri, evenimente