Karate

Ştiri, evenimente
Petitie : Karate la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Februarie 2019 11:27
                KWIECINSKI 7 Dan
   Semneaza  petitia : Karate  la  Jocurile  Olimpice de la Paris 2024  !!
 
        Arbitrul  inca  nu  a  fluierat  terminarea  jocului !
        CIO    nu a  votat  sporturile   pentru  Paris  2024 !
        Merita  sa  incercam  schimbarea  propunerii  Comisiei  de  organizare  pentru Jocurile  Olimpice de la  Paris 2024 !!
 

Actu-Karaté est déçu de la décision du CIO d'évincer le karaté en 2024, alors qu'il faisait son apparition à Tokyo en 2020.

Apparemment le Comité Olympique a fait une fleur au Japon, pays organisateur l'année prochaine, en ajoutant le karaté.
Je trouve lamentable de mettre un sport, faire rêver des centaines d'athlètes, et le retirer sans même attendre la première participation !!
Après on peut discuter sur la place du karaté aux jeux, sport ou art martial... là n'est pas la question.
Je pense à l'investissement de tous les athlètes et à leurs déceptions ce soir en apprenant que le karaté passe à la trappe!!

Citeşte mai mult...
 
WKF "întristat" de excluderea de la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 PDF Imprimare Email
Joi, 21 Februarie 2019 14:15

    Federația Mondială de Karate este profund întristată de anunțul că Karate sa  nu fie  inclus ca un sport suplimentar la programul Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

                

    "Sportul nostru a crescut exponențial în ultimii ani și încă nu am avut șansa de a demonstra valoarea noastră de sport olimpic, deoarece vom face debutul nostru ca o disciplină olimpică la Tokyo 2020. În ultimele luni am avut a lucrat neîncetat împreună cu Federația Franceză pentru a ne atinge obiectivul de a fi inclus în Paris 2024. Credem că am îndeplinit toate cerințele și că am avut condițiile perfecte pentru a fi adăugați la programul sportiv; totuși, am aflat astăzi că visul nostru nu va fi adevărat ", a declarat președintele WKF Antonio Espinós.Karate are peste 255.000 de atleți afiliați în Franța, în peste 5000 de cluburi. 55% dintre acești sportivi sunt mai tineri de 18 ani. Țara gazdă a Parisului 2024 este o forță majoră în Karate și a câștigat 15 titluri mondiale în ultimele patru campionate mondiale. La nivel global, Karate are 100 de milioane de fani în 194 de federații naționale din întreaga lume. Ultima ediție a Campionatului Mondial a fost difuzată în 186 de țări și a înregistrat o participare de 1200 de sportivi din 131 de țări."Franța este una dintre cele mai puternice țări din Karate. Am fondat speranțe să ne aflăm la Paris în 2024 datorită puterii și popularității sportului nostru în Franța. Din păcate, am primit vestea foarte proastă pentru Karate că sportul nostru va fi exclus din această listă ", a declarat șeful organului internațional de conducere al lui Karate.

 

Citeşte mai mult...
 
Open Târgoviște - International Karate Tournament PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 16 Februarie 2019 15:45

Open Târgoviște - International Karate Tournament

 
Este posibil ca imaginea să conţină: text
 
 
pin
Munteanu Sport Club
Str. Moldovei, Targoviste, Dâmbovița, Romania
clock
6 sept. la 18:00 - 7 sept. la 18:00
 
 
 
 
 
 
Citeşte mai mult...
 
Ajuta SPORTUL PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Februarie 2019 09:45

Cea mai simplă formă de a ajuta financiar nu te costă, de fapt, nimic

 

   Mecanismul prin care alegi ca un procent din impozitul datorat statului să se ducă la o organizație nonprofit sau la o parohie, de ce nu, e cel mai simplu mod de a ajuta bănesc acea entitate. De ce? Pentru că e un efort aproape minuscul, de a completa o hârtie cu câteva date și de a o trimite cui trebuie. Partea interesantă din acest mecanism este că banii care ajung la acea entitate nu-i dăm din propriul buzunar, pentru că ei nu ajungeau oricum la noi, ci la stat.

   Potrivit legislației în vigoare, formularul 230 trebuie depus la Fisc de către contribuabilul care face donația, însă ANAF a acceptat și anul trecut strângerea declarațiilor de către ONG-uri și depunerea acestora la comun.

    Codul fiscal stabilește că suma reprezentând până la 2% din impozitul pe venit poate să fie donată unei entități nonprofit care se înființează și funcționează în condițiile legii, unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private. Pentru redirecționarea a 2% din impozitul pe venitul realizat în 2018, contribuabilii vor depune formularul 230 până pe 15  martie 2019

Citeşte mai mult...
 
Cupa Dunarii editia a 5-a PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 Februarie 2019 11:57

                          Federatia de Karate Full Contact -

         Departamentul Federal Kyokushin Organization Karate -

                            FKOK Romania Branch
   

Este posibil ca imaginea să conţină: textCupa Dunarii editia a 5-a
23 Martie 2019
Giurgiu, Romania Organizator, detalii si inscriere: Sensei Gigi Oyama / Clubul Sportiv Oyama GiurgiuEveniment competitional cu probe de concurs:
KATA
KUMITE KNOCK DOWN
pe categorii de varsta si greutate

OSU!

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 168
Banner

jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home Ştiri Stiri, evenimente