Karate

Ştiri, evenimente
Bugetele repartizate de Agentia Nationala pentru Sport federatiilor sportive PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 02 Martie 2024 10:17

Bugetele repartizate  de  Agentia Nationala pentru  Sport,  federatiilor sportive pentru  anul  2024, sunt urmatoarele: 

- bugetele  federatiilor  si  numarul  de  cluburi ( structuri  sportive  afiliate  la  fiecare  federatie )

     buget_2024_1

 

 

buget_2024__2

  

 

 

buget_2024__3

   MULTUMIM  pentru  informatiile  furnizate  Agentiei  Nationale  pentru  Sport !!

*

Citeşte mai mult...
 
HOTĂRÂRE DE GUVERN privind completarea art. 25 din Normele financiare pentru activitatea sportivă PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Ianuarie 2024 09:27
 

                                  Guvernul României - Wikipedia

  HOTĂRÂRE DE GUVERN privind completarea art. 25 din Normele financiare pentru activitatea sportivă aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1447/2007
  Guvernul a aprobat, la propunerea Agenției Naționale pentru Sport, dublarea premiilor     acordate sportivilor și colectivelor tehnice care s-au calificat sau urmează să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, în funcție de locurile I-VI obținute la campionatele mondiale sau campionatele europene, după caz. 
   Astfel, pentru competiția de campionate mondiale, inclusiv campionatele mondiale pentru persoane cu nevoi speciale, pentru locul I, recompensa financiară se majorează la suma de 84.000 de lei pentru seniori, 28.500 lei pentru tineret și juniori I, respectiv 16.500 lei pentru juniori II și cadeți. 
  Pentru competiția de campionate europene, inclusiv campionate europene pentru persoane cu nevoi speciale, sumele alocate pentru obținerea locului I cresc la 55.500 de lei pentru seniori, 16.500 lei pentru tineret și juniori I, respectiv 9.000 lei pentru juniori II și cadeți.
  Premierile se vor face din bugetul Agenției Naționale pentru Sport, pe anul în curs, în limita bugetului aprobat cu această destinație.
  Până la acest moment, avem 60 de sportivi calificați la ediția 2024 a Jocurilor Olimpice, iar pentru anul următor se estimează că vor mai primi biletul pentru Paris încă 25. 
  Guvernul României, prin Agenția Națională pentru Sport, susține activitatea sportivă de înaltă performanță, iar acest demers de majorare a recompenselor financiare face parte din strategia de premiere și stimulare a performanței sportive. La nivel guvernamental s-a considerat că eforturile acestor sportivi și ale profesioniștilor care le stau alături în drumul către excelența olimpică trebuie să primească nu doar o mai mare recunoaștere, ci și o mai mare susținere, pentru a motiva și alți sportivi și pentru a servi drept model pentru viitoarele generații care țintesc performanța sportivă.
*
-  Guvernul  Romaniei
 
Citeşte mai mult...
 
Sarbatori Fericite ! PDF Imprimare Email
Duminică, 24 Decembrie 2023 13:08
            Sarbatori  Fericite   si  Linistite  !
 
                             Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, brad de crăciun, ciorap de Crăciun şi text
 
Citeşte mai mult...
 
Cum vor fi finanţate federaţiille sportive in 2024 PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Decembrie 2023 10:34

                   Ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Sport pentru aprobarea programelor sportive de utilitate publică şi a metodologiei de finanţare a federaţiilor sportive naţionale şi a Comitetului Naţional Paralimpic pe anul 2024

   Ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Sport pentru aprobarea programelor sportive de utilitate publică şi a metodologiei de finanţare a federaţiilor sportive naţionale şi a Comitetului Naţional Paralimpic pe anul 2024

Monitorul Oficial Partea I nr. 1156

 Anexa nr. 1 – Programele sportive de utilitate publică destinate finanţării federaţiilor sportive naţionale în anul 2024

Anexa-nr.-2 – METODOLOGIE de finanțare a Federațiilor Sportive Naționale și a Comitetului Național Paralimpic pe baza programelor sportive de utilitate publică pe anul 2024

Art. 1. — Se aprobă programele sportive de utilitate publică destinate finanţării federaţiilor sportive naţionale şi a Comitetului Naţional Paralimpic pe anul 2024, conform anexei nr. 1.
Art. 2. — Se aprobă metodologia de finanţare a federaţiilor sportive naţionale şi a Comitetului Naţional Paralimpic pe anul 2024 pe baza programelor sportive de utilitate publică, conform anexei nr. 2.
Art. 3. — Anexele nr. 1 şi 2*) fac parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 4. — Direcţiile, serviciile, compartimentele de specialitate din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Sport, federaţiile sportive naţionale şi Comitetul Naţional Paralimpic vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
Art. 5. — De la data intrării în vigoare a prezentului ordin, orice dispoziţie contrară se abrogă.
Art. 6. — Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

_  

https://sport.gov.ro/noutati/finantare/?fbclid=IwAR37Y7NlIZgiIZaBqSKK6zmmAsVGbaAp4n3LyHGRfw-Bh8u0teseQF_B9vY

*

 

 

*

 
Sprijina SPORTUL fara sa faci un efort in plus PDF Imprimare Email
Marţi, 12 Decembrie 2023 11:07

                                        sigla club Champions Dojo.jpg

  Dragi prieteni ai    Asociatia   Clubul  Sportiv   Champions  Dojo,

    Dupa cum stiti, ne implicam in fiecare zi in dezvoltarea copiilor  si  tinerilor .

    O facem din tot sufletul, cu drag si pasiune, caci satisfactiile cele mai mari vor fi intotdeauna bucuria si reusitele copiilor  si  tinerilor  !

    Astazi, va invitam sa va implicati si Dumneavoastra in dezvoltarea  Asociatiei  Clubul Sportiv   Champions  Dojo

   Cu rugamintea de a transmite, catre decidentii companiei la care sunteti angajati, aceasta oportunitate de a directiona o cota din impozitul pe profit.

   Astfel, pana la 31 decembrie 2023 companiile pot directiona 20% din impozitul pe  profit  catre asociatii, fundatii, ONG-uri.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 192
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home Ştiri Stiri, evenimente