Karate

Ştiri, evenimente
Campionatul National Scolar de Karate PDF Imprimare Email
Scris de Andrei   
Joi, 25 Noiembrie 2010 16:52

Campionatul Naţional Şcolar la Karate-Do pe M.E.C.T.S.

pentru copii, juniori şi tineret

a -VI- ediţie  

şi -Cupa de Karate Resiţa  a –XIV- ediţie naţională

21 noiembrie 2010- Reşiţa

În organizarea Ministerului Educaţiei, Cercetării,Tineretului şi Sportului prin Palatul Copiilor şi Elevilor Reşiţa şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Caraş-Severin, în Sala Sporturilor din localitate s-a desfăşurat a –VI-ediţie a Campionatului Naţional de Karate Şcolar la Karate-Do ale M.E.C.T. S. pentru Palatele şi Cluburile Copiilor şi Elevilor din ţară, competiţie rezervată  secţiunilor de Kumite, Kata individual  şi echipe pentru fete şi băieţi.

Pentru profesori a fost o bună ocazie de a verifica sportivii şi forma lor actuală, înainte de turneul internaţional care va avea loc peste doua săptămâni la la Miskolc în Ungaria.


Sau prezentat la start aproximativ 500  de  sportivi de la 25 de cluburi naţionale, din Bucureşti, Ploieşti, Târgovişte, Bistriţa Năsăud, Sighetul Marmaţiei, Carei, Salonta, Oradea, Arad, Timişoara, Resita, Oraviţa, Deva, Lupeni, Petroşani, si Roşiorii de Vede, sportivii orădeni au avut o evoluţie bună, concurând la multiple secţiuni ale probelor de ( exerciţiu ) kata  şi ( luptă ) kumite .

 

***  articol  preluat  de  la Dnul  Vaida Ion

Citeşte mai mult...
 
Editia a 20-a a Campionatului Mondial de Karate WKF PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Miercuri, 27 Octombrie 2010 14:05

     In perioada  27- 31  octombrie  se  desfasoara  la  Belgrad Campionatul Mondial de  karate WKF  rezervat seniorilor.

             

  In cursul serii de ieri s'au incheiat Campionatele Mondiale (WKF) de karate de la Belgrad .

        A fost o comeptitie foarte interesanta ,din lotul romaniei cele mai bune rezultate fiind inregistrate de Sandu Stefania, Popa Paul si Nitu Claudia.

     Printre remarcatii competitiei s'au aflat Antonio Diaz (Venezuela) la kata , Rafael Aghayev (Azerbaidjan) -75kg  kumite , care si'a aparat pentru inca un an cu succes titlul de campion mondial,Dimitrios Triantafyllis (Grecia) ,campion mondial la -67 kg, echipele de karate ale Italiei si Japoniei , campioane de asemenea , si echipa de kumite a Serbiei care a realizat o frumoasa surpriza, pe teren propriu, invingand in finala echipa mai bine cotata a Azerbaidjanului.

 

 
Citeşte mai mult...
 
„ Open-ul Bihorului-Ziua Campionilor” PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Vineri, 15 Octombrie 2010 12:28

IX. a ediţie a Campionatului Internaţional Open de Karate

„ Open-ul Bihorului-Ziua Campionilor”  dotată cu trofeul Toamna Orădeană

Duminică 10 octombrie 2010 în Arena  “Antonio Alexe” din Oradea s-a desfăsurat sub egida Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, ediţia a-IX-a a Campionatului Internaţional Open de Karate „ Open-ul Bihorului-Ziua Campionilor”  dotată cu trofeul Toamna Orădeană . Printre vipurile competiţiei sa numărat Dl. Mihai Cioroianu 8 Dan Karate Directorul Departamentului de Karate  şi vicepreşedinte al Federaţiei Române de Arte Marţiale.

 

                          

 

 

* articol transmis   de Dnul  Vaida Ioan

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 252 din 260
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Ştiri