Karate

Ştiri, evenimente
Terapia regenerativă PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Vineri, 01 Decembrie 2017 14:14

Monica Roșu despre terapia regenerativă: Aș fi putut continua cariera sportivă!

                         refacere-articulatii-terapii

          

   Dubla campioană olimpică la gimnastică, Monica Roșu a descoperit de curând terapia regenerativă, despre care susține că dacă ar fi știut atunci când a renunțat la sportul de performanță, cu siguranță cariera ei sportivă ar fi continuat. “Probleme cu articulațiile au toți sportivii la un moment dat. Și eu am avut la coloana vertebrală și am fost nevoită să renunț la sport. Aflând acum despre terapia regenerativă care are rezultate foarte bune în recuperare, am înțeles că dacă aș fi știut la aceea vreme, aș fi putut continua cariera sportivă. Dr. Felician Stăncioiu mi-a explicat în ce constă întregul tratament și am decis că mi-ar face bine câteva ședințe”, a declarat Monica Roșu.

 
Citeşte mai mult...
 
Contract de Sponsorizare - model PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Luni, 13 Noiembrie 2017 15:11

 

CONTRACT DE SPONSORIZARE

 

                                                             Încheiat astăzi ………..         

 

1. PARTILE CONTRACTANTE

 

      1.1 S.C. …….......................……, cu sediul social in localitatea ….................., str…................…….., nr…….., jud. ….........………, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Ilfov sub numărul ………...........……….., cod unic de înregistrare …….............…….., atribut fiscal RO, având contul nr. ………………., deschis la …….....................……………, capital social ……. RON, reprezentată de către dnul/dna…….....……........………., cu funcţia de …………………….., in calitate de sponsor, pe de o parte, şi

 

      1.2. ASOCIATIA CLUB SPORTIV Champions Dojo, număr de înregistrare fiscală 33579872, cu sediul in Bucureşti, sos. Vitan Baarzesti ,nr.3, sector 4, având contul nr. RO18RNCB 0075 1455 3227 001 deschis la BCR sector 4 Bucuresti, reprezentată de către dnul Duta Gheorghe cu funcţia de Preşedinte, in calitate de beneficiar, pe de alta parte, au convenit sa încheie prezentul contract de sponsorizare, cu respectarea următoarelor clauze:

 

2. OBIECTUL CONTRACTULUI

 

      2.1. Sponsorul se obligă in mod irevocabil să-l sponsorizeze pe beneficiar cu suma de …………. (………………. RON) pentru susţinerea activităţilor curente ale asociaţiei.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Joi, 09 Noiembrie 2017 21:33

Parlamentul României

Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 01 iunie 1994
 

 

Art. 1. - Modificări (2), Puneri în aplicare (1), Jurisprudență (2), Referințe în cărți (1)

Sponsorizarea este activitatea care se desfășoară pe baza unui contract încheiat între sponsor și beneficiar, care consimt asupra mijloacelor financiare și a bunurilor materiale care se acordă ca sprijin, precum și asupra duratei sponsorizării. Reviste (1)

În cazul sponsorizării constând în bunuri materiale, acestea vor fi evaluate prin contractul de sponsorizare la valoarea lor reală din momentul predării lor către beneficiar. Jurisprudență (1), Reviste (1)

Art. 2. - Jurisprudență (1)

 

Este considerat sponsor orice persoană fizică sau juridică din România sau din străinătate care efectuează o sponsorizare în condițiile legii.

Art. 3. - Modificări (1), Puneri în aplicare (1), Reviste (1)

Persoanele fizice sau juridice din România nu pot efectua activități de sponsorizare din surse obținute de la buget.

Art. 4. - Modificări (1), Puneri în aplicare (1), Jurisprudență (7)

 

Poate beneficia de sponsorizare orice persoană juridică de utilitate publică, cu sediul în România, care desfășoară sau urmează să desfășoare o activitate cu caracter direct umanitar, filantropic, cultural, artistic, educativ, științific, religios, sportiv sau care este destinată protecției drepturilor omului și educației civice ori calității mediului înconjurător. Referințe (1 )

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 243
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Ştiri