Karate

Medalie de bronz pentru Romania la Campionatul European PDF Imprimare Email
Luni, 11 Mai 2009 00:00

Stefania Sandu, a castigat medalia de bronz la Campionatul European (EKF) de la Zagreb

Sambata, 9 mai, cea mai buna karateka din Romania, Stefania Sandu a castigat medalia de bronz la categoria - 55 kg, la Campionatul European (EKF) de la Zagreb, desfasurat in perioada 8-10 mai.

Stefania Sandu, legitimata in cadrul clubului "Sportul Studentesc" Bucuresti si componenta a lotului national de Karate Modern, este multipla campioana nationala si europeana de stil.

A 44-a editie a Campionatului European s-a desfasurat sub egida Federatiei Mondiale de Karate (WKF), care este singura federatie de profil cu recunoastere olimpica. "In octombrie, la Copenhaga, se va decide intrarea Karate-ului ca sport olimpic, ceea ce inseamna o sansa pentru Romania la o noua medalie", a declarat Adrian Popescu Sacele, presedintele Federatiei Romane de Karate Modern (FRKM).

La competitia din Croatia au participat 560 sportivi din 44 de tari, fiecare tara avand dreptul sa aduca cate un singur sportiv pe categoria de greutate, din toate stilurile de karate recunoscute de Federatia Mondiala de Karate (WKF). Romania a participat cu 10 sportivi.

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Medalie de bronz pentru Romania la Campionatul European