Karate

Declaratii dupa prima victorie a sezonului pentru Stoch PDF Imprimare Email
Luni, 16 Decembrie 2013 16:41
Index articol
Declaratii dupa prima victorie a sezonului pentru Stoch
Pagina 2
Toate paginile

 

 

            
Campionul mondial ,  Kamil Stoch, a avut un weekend impresionant la Titisee, obtinand prima victorie stagionala.

    Cu142.5 m el a condus in prima mansa , 138.5 m in a 2-a mansa , si in final incredibila suma de 300.7 puncte i-au adus victoria , cu 7.8 puncte in fata lui Ammann. Elvetianul obtinut al 2-lea podium al sezonului , dupa locul 3 din ajun ,  si a intrat in forma fix inainte de Turneul celor 4 Trambuline . Noriaki Kasai , a obtinut locul 3 duminica, fiind primul podium din ultimii 3 ani pentru nipon.

     A fost un weekend foarte bun pentru Stoch: "Sunt foarte fericit cu rezultatul meu. Nivelul a fost foarte inalt , aproape toti saritorii atingand lungimi similare , si am dat tot ce am putut . Acum abia astept etapele de la Engelberg , fiind una din trambuline mele preferate ." 

Ammann si-a facut auto-critica dupa competitie : "Am avut o senzatie buna la saritura din a doua mansa. Nu doar distanta , dar si aterizarea trebuie sa fie buna  si am avut probleme cu ea ieri . Desi am avut cea mai lunga saritura , e inca loc de a evolua .Pot sari si mai bine de atat si sper sa arat asta le Engelberg si la Turneul celor 4 Trambuline ."

Pentru Kasai , podiumul a fost un rezultat pozitiv : "Am 41 de ani ,deci sunt putin mai batrani decat colegii mei ,  dar ma simt inca tanar. Am o vasta experienta si asta ma ajuta . Am fost adesea accidentat anii trecuti ,dar am revenit intotdeauna si poate voi mai sari inca 10 ani. Echipa Japoniei , a evoluat mult , poate vom castiga chiar la Jocurile Olimpice o medalie." 
Banner

jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home Ştiri Interviuri Declaratii dupa prima victorie a sezonului pentru Stoch