Karate

Cupa Romaniei Karate FRK WKC 2013 pentru Copii , Cadeti , Juniori , Seniori si Echipe PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Septembrie 2013 20:26
Index articol
Cupa Romaniei Karate FRK WKC 2013 pentru Copii , Cadeti , Juniori , Seniori si Echipe
Pagina 2
Toate paginile

           In SALA POLIVALENTA a Complexului OLIMPIC – Sydney 2000 se va decide component lotului national FRK WKC care va participa la CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE WUKF

                                

     Incepand de Sambata, 21 septembrie, 09.00 - 17.30 si Duminica 22 septembrie , 09.00 – 15.00 se da lupta finala pentru cea mai inalta pozitie a podiumului, in competitia Cupa Romaniei Karate WKC 2013 pentru Copii , Cadeti , Juniori , Seniori si Echipe , organizata de Federatia Romana de Karate WKC. Sala Polivalenta a Complexului Olimpic – SYDNEY 2000 va fi gazda competitiei ce reuneste peste 600 dintre cei mai buni sportivi romani, aflati in cursa pentru un loc pe podium .

   Miza este cu atat mai mare pentru sportivii participanti cu cat Cupa Romaniei Karate WKC 2013 pentru Copii , Cadeti , Juniori , Seniori si Echipe , reprezinta baza selectiei pentru Lotul National FRK WKC. Invingatorii vor reprezenta Romania la Campionatul European de Karate WUKF pentru Copii , Cadeti , Juniori si Seniori , editia a 3 a, ce va avea loc in Sheffield – Anglia in luna octombrie.

 



 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Cupa Romaniei Karate FRK WKC 2013 pentru Copii , Cadeti , Juniori , Seniori si Echipe