Karate

Cupa Romaniei Karate FRK WKC 2013 pentru Copii , Cadeti , Juniori , Seniori si Echipe PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Septembrie 2013 20:26
Index articol
Cupa Romaniei Karate FRK WKC 2013 pentru Copii , Cadeti , Juniori , Seniori si Echipe
Pagina 2
Toate paginile

           In SALA POLIVALENTA a Complexului OLIMPIC – Sydney 2000 se va decide component lotului national FRK WKC care va participa la CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE WUKF

                                

     Incepand de Sambata, 21 septembrie, 09.00 - 17.30 si Duminica 22 septembrie , 09.00 – 15.00 se da lupta finala pentru cea mai inalta pozitie a podiumului, in competitia Cupa Romaniei Karate WKC 2013 pentru Copii , Cadeti , Juniori , Seniori si Echipe , organizata de Federatia Romana de Karate WKC. Sala Polivalenta a Complexului Olimpic – SYDNEY 2000 va fi gazda competitiei ce reuneste peste 600 dintre cei mai buni sportivi romani, aflati in cursa pentru un loc pe podium .

   Miza este cu atat mai mare pentru sportivii participanti cu cat Cupa Romaniei Karate WKC 2013 pentru Copii , Cadeti , Juniori , Seniori si Echipe , reprezinta baza selectiei pentru Lotul National FRK WKC. Invingatorii vor reprezenta Romania la Campionatul European de Karate WUKF pentru Copii , Cadeti , Juniori si Seniori , editia a 3 a, ce va avea loc in Sheffield – Anglia in luna octombrie.

 



FRK WKC va invita ,la deschiderea oficiala ce va avea loc la orele 12.00 in incinta complexului, unde sunt invitate numeroase oficialitati : Ministrul NICOLAE BANICIOIU , Secretarul de stat CARMEN Tocala , CLAUDIA Georgescu – Directoarea Federatiei Sportului Scolar si Universitar , STEFAN CRISTIAN Sandulache – Directorul Directiei pentru Sport si Tineret al mun. Bucuresti , CRISTIAN POPESCU Piedone , precum si numerosi oameni de sport din MassMedia .
Alaturi de acestia vor fi prezenti la deschidere dl. Lucian Baroiu – Presedintele FRK , Florentin Marinescu – Presedintele FRAM , Aurel Patru – Presedintele SKDUN , cat si numerosi antrenori si presedinti de Cluburi Sportive de Arte Martiale .

40 de arbitrii au misiunea de a evalua performantele sportivilor in vederea selectiei pentru Lotul National al Federatiei Romane de Karate WKC la europene , cei mai buni dintre acestia urmand la randul lor a fi selectionati sa arbitreze la Campionatul European WUKF – 2013.
Campionatul European de Karate pentru Copii , Cadeti , Juniori si Seniori Ed. a 3a 2013, organizat de WORLD UNION of KARATE-DO FEDERATIONS va avea loc in perioada 16 – 20 octombrie 2013 in localitatea Sheffield – Anglia.
Delegatia FRK WKC a Romaniei va avea o misiune extrem de dificila in a-si apara titlul de Campioana Europeana WUKF obtinut la recenta editie de la GYOR – 2011 Ungaria si Irvine, Scotia, de a reconfirma titlul de Campioana Mondiala WUKF obtinut in acest an la recentul Campionat Mondial WUKF – Bucuresti 2013.
Federatia Romana de Karate WKC (FRK WKC) a fost infiintata in 2000 prin decizia Ministerului Tineretului si Sportului.
In prezent, Federatia se mandreste cu campioni mondiali si europeni, la toate categoriile de varsta , copii , cadeti , juniori si seniori , iar participarile la competitiile internationale din ultimii 4 ani plaseaza Lotul Romaniei pe primul loc in lume, performante care fac cinste sportivilor, antrenorilor, si deasemenea Romaniei.

FR Karate WKC

 

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Cupa Romaniei Karate FRK WKC 2013 pentru Copii , Cadeti , Juniori , Seniori si Echipe