Karate

World Karate Federation va testa noi reguli de arbitraj! PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Decembrie 2021 19:11

                                                   

    Pentru inceput, mentionam ca sistemul in etapele de Premier League se va schimba, avand acces doar 32 de luptatori, pe fiecare categorie, primii 32 in ordinea clasamentului. Astfel, fiecare etapa va contine 8 grupe, cu 4 luptatori, urmand ca primii 8 din clasamentul mondial sa fie si capi de serie in respectivele grupe. Victoria va fi recompensata cu 3 puncte, egalul cu 1 punct, iar meciurile incheiate 0-0, nu vor aduce niciun punct vreunui sportiv in grupa.

La proba de kata, vor fi necesare maximum 5 katasuri, unul putand fi repetat dar nu in succesiune imediata sau proba eliminatorie. 

 

Incepand cu Youth League Venezia 2021 - pe un tatami- arbitrii de margine vor avea dispozitive digitale prin care vor indica punctajele in proba de kumite iar pe display-ul central se va vedea punctajul in momentul in care 2 sau mai multi arbitri intr-un interval de 2 secunde arata acelasi punctaj. Arbitrul central va avea misiunea de a acorda penalitati si avertismente. Daca exista dubii in privinta unei descalificari, se poate consulta cu unul sau mai multi arbitrii de margine.

Pasivitatea nu se mai poate acorda unui sportiv care conduce la puncte sau prin senshu, masura aplicabila imediat de la toate evenimentele WKF. Aceasta masura este luata pentru ca sportivul care conduce are o conduita normala de a se apara in aceasta situatie tactica.

 
*
*-- Duta Gini  Andrei
 
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri World Karate Federation va testa noi reguli de arbitraj!