Karate

The World Karate Federation is celebrating its 50th anniversary PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 10 Octombrie 2020 17:48
 
          
    Președintele WKF, Antonio Espinos:
    Federația Mondială de Karate își sărbătorește aniversarea de 50 de ani. Corpul internațional de guvernare al Karate-ului a fost creat în urmă cu 50 ani, iar pentru a marca principala etapă, WKF lansează un logo comemorativ, precum și câteva inițiative digitale.
Federația Mondială de Karate își sărbătorește aniversarea de 50 de ani. Corpul internațional de guvernare al Karate-ului a fost creat în urmă cu 50 ani, iar pentru a marca principala etapă, WKF lansează un logo comemorativ, precum și câteva inițiative digitale.
Milioane de fani ai Karate-ului din întreaga lume sunt chemați să sărbătorească momentul reper. WKF a fost inițiată pe 10 octombrie 1970, la prima Adunare Generală care a avut loc la Tokyo (Japonia) înaintea Campionatelor Mondiale de Karate Karate.
Acum, 50 de ani mai târziu, organismul internațional de guvernare al Karate a devenit o organizație universală, unificată și modernă, cu peste 100 milioane de practicanți din întreaga lume, 200 membri ai federației naționale și gata să își facă debutul olimpic în Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.
Sărbătoarea aniversară este marcată de dezvăluirea unui logo comemorativ. WKF introduce noul ′′ logo aniversar de 50 de ani ′′ pentru a marca ocazia a cinci decenii de succes continuu. Noua emblemă va contura brandingul organizației în următoarele luni.
 
 
Pe lângă logo-ul comemorativ și un mesaj de la președintele WKF Antonio Espinós care va fi publicat pe 10 octombrie, WKF a pregătit câteva inițiative digitale care vor fi anunțate în scurt timp.
′′ Din păcate, din cauza situației actuale, nu putem sărbători aniversarea de 50 de ani, așa cum merită un moment memorabil și așa cum am planificat înainte de pandemie. Am intenționat să comemorăm ocazia istorică din acest an la Nippon Budokan de la primele noastre campionate mondiale din 1970 și debutul olimpic al sportului nostru partajează același loc. Amânarea Jocurilor Olimpice la 2021 și consecințele pandemiei coronavirus ne-au modificat planurile de a onora genialii 50 de ani ai istoriei noastre," a declarat președintele WKF, Antonio Espinós.
′′ Aniversarea de 50 de ani este un prilej de a mulțumi tuturor celor care, cu efortul și munca depusă, au contribuit la realizările noastre, tuturor celor care nu mai sunt alături de noi și tuturor celor care continuă alături de noi contribuind la progresul și dezvoltarea sportului nostru," a adăugat șeful corpului internațional de guvernare al Karate.
TIKIL
Acesta este karate care îmi place!
David Benetello
Consiliul Executiv WKF
Președintele comisiei pentru sportivi WKF
 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri The World Karate Federation is celebrating its 50th anniversary