Karate

Mihai Covaliu a fost reales, cu 203 voturi din 204, in functia de presedinte al Comitetului Olimpic PDF Imprimare Email
Duminică, 27 Septembrie 2020 19:29
 
 Adunarea Generala de alegeri a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a avut loc astazi, 24 septembrie 2020, in aer liber, pe terenul de fotbal-rugby din cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000, din Izvorani.
In urma votului, Mihai Covaliu a fost reales, cu 203 voturi din 204, in functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), fara adversar si, poate nu intamplator, in locul care poarta numele Jocurilor care i-au adus Aurul Olimpic. Strategia pe care a prezentat-o cu aceasta ocazie este caracterizata de patru dintre valorile universale ale umanitatii: Incredere, Solidaritate, Respect si Excelenta.
 
Cele trei locuri de vice-presedinte au fost ocupate de Camelia Alina Potec (170 voturi), Alexandru Dedu (155 voturi) si Elisabeta Lipa (146 voturi).

 
 
Octavian Morariu si-a pastrat locul in Comitetul Executiv in virtutea calitatii sale de membru al Comitetului International Olimpic pentru Romania. 
 
Rezultatele procedurii de vot obtinute  pentru fiecare dintre categoriile de functii eligibile din cadrul Comitetului Executival COSR au fost urmatoarele:
La categoria sporturi olimpice de vara, cele patru locuri au fost ocupate de Cristinel Romanescu (presedintele FR Tenis de Masa) – 180 voturi, Simona Tabara Amanar  (FR Gimnastica Artistica) – 179 voturi, Razvan Lucian Pircalabu (presedintele FR Lupte) – 179 voturi, Marius Florea (presedintele FR scrima) – 159 voturi. 
La categoria jocuri sportive de echipa singurul loc a fost ocupat de Alin Petrache (presedinte FR Rugby) – 177 voturi, iar la sporturi olimpice de iarna au fost ales Puiu Gaspar (secretar general FR Schi si Biatlon) – 189 voturi si Alexandru Halauca (presedinte FR Hochei pe Gheata) – 167 voturi.
La categoria personalitati ale vietii sportive olimpice, cele patru locuri au fost ocupate de Laura Gabriela Carlescu Badea (scrima) – 148 voturi, Doina Ofelia Melinte (atletism) – 147 voturi, Georgeta Andrunache (canotaj) – 146 voturi si Alina Alexandra Samarghitan Dumitru (judo) – 107 voturi.
La categoria federatii sportive nationale neolimpice, singurul loc a fost ocupat de Amato Valentin Zaharia (presedinte FR Kempo) – 106 voturi, iar la categoria Federatia Sportul pentru Toti si Comitetul National Paralimpic, unicul loc a fost ocupat de Alin Cornel Larion (FR Sportul pentru Toti) – 191 voturi.
 
La prima sedinta a noului Comitet Executiv al COSR, care a avut loc chiar azi, la Izvorani, pentru functia de secretar general al COSR, presedintele COSR Mihai Covaliu l-a propus pe George Boroi.  Ocupant al acestui post in ultimii patru ani, George Boroi a fost reales in unanimitate de noii membrii ai CE al COSR. De asemenea, Dan Manolescu a fost desemnat trezorier. 

Membrii Comisiei Sportivilor au desemnat-o pe Cristina Varzaru sa-i reprezinte in cadrul Comitetului Executiv al COSR.
   
*
*
* ---  COSR
 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Mihai Covaliu a fost reales, cu 203 voturi din 204, in functia de presedinte al Comitetului Olimpic