Karate

Ştiri, evenimente
Karate PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Vineri, 03 Aprilie 2020 14:57

Este posibil ca imaginea să conţină: text

*

Citeşte mai mult...
 
Sportivii se vor bucura de sprijin din partea Guvernului în această perioadă grea PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Marţi, 31 Martie 2020 18:01

                          Ionuț Stroe: „Sportivii se vor bucura de sprijin din partea Guvernului în această perioadă grea. Mai mult decât atât, cluburile vor beneficia de proceduri mai simple și mai eficiente în relația cu statul”   

     Ionuț Stroe: „Sportivii se vor bucura de sprijin din partea Guvernului în această perioadă grea. Mai mult decât atât, cluburile vor beneficia de proceduri mai simple și mai eficiente în relația cu statul”   

    A apărut,  în Monitorul Oficial nr. 260, Ordonanța de urgență nr. 32/2020 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 30/2020 precum şi pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecţiei sociale în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 și pentru stabilirea unor măsuri suplimentare de protecție socială.

Ordonanța stabilește procedurile de acordare a facilităților pentru participanții la activitatea sportivă (sportivi, maseuri, kinetoterapeuți, asistenți medicali, alte categorii care realizează activitate sportivă), care își desfășoară activitatea în baza unui contract de activitate sportivă, dar și pentru cei care au încheiate contracte individuale de muncă. Prin intermediul aceluiași act normativ, procedura pentru depunerea actelor necesare obținerii acestor ajutoare a fost extrem de mult simplificată.

 

Citeşte mai mult...
 
Cum se acorda somajul tehnic suportat de stat. Procedura a fost modificată și e în Monitorul Oficial PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Luni, 30 Martie 2020 22:19

       Cum se acorda somajul tehnic suportat de stat.        

     Procedura a fost modificată și e în Monitorul Oficial. 

 
Ordonanța privind șomajul tehnic suportat de stat (OUG 30) a fost modificată printr-o nouă ordonanța. Astfel, s-a renunțat la nevoia de a scoate acel certificat pentru situații de urgență de la Ministerul Economiei pentru a beneficia de această facilitate. În plus, s-a extins aria de aplicare a acestuia și modul de acordare a sumelor respective. Știm că mulți experți contabili și specialisti în fiscalitate au fost sunați în permanență de către antreprenori pentru a beneficia mai repede. Problema este că ordonanța a fost modificată de Guvern și a venit cu o nouă procedură. De joi, de la adoptarea de către Guvern, ochii au fost pe Monitorul Oficial. Abia astăzi s-a publicat. Nervii tuturor celor afectați au fost întinși la maxim, ceea ce e normal.
 

Cine beneficiază


1. Beneficiază salariații angajatorilor care reduc sau întrerup temporar activitatea total sau parțial ca urmare a efectelor epidemiei coronavirusului SARS-CoV-2, pe perioada stării de urgență decretate.2. PFA, Intreprinderi Individuale, profesii liberale și persoanele fizice care au venituri din drepturi de autor, care întrerup activitatea ca urmare a afectelor coronavirusului pe perioada stării de urgență instituită prin decret.
 
 
Citeşte mai mult...
 


Pagina 23 din 322
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Ştiri