Karate

Ştiri, evenimente
Propunerea MTS pentru reluarea antrenamentelor în cazul sporturilor individuale PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Marţi, 12 Mai 2020 12:28

      Propunerea MTS pentru reluarea antrenamentelor în cazul sporturilor individuale în aer liber

    Ministerul Tineretului și Sportului a elaborat un document, bazat pe discuțiile avute cu specialiștii de la Institutul Național de Sănătate Publică, privind reluarea antrenamentelor în cazul sporturilor individuale care sunt practicate în aer liber, începând cu 15 mai. 

Propunerile din acest document vor fi discutate cu reprezentanții Ministerului Sănătății, urmând a fi concretizate într-un nou ordin comun.

Condițiile pentru reluarea antrenamentelor în cazul sporturilor individuale care se pot practica în aer liber pot fi consultate aici
 
Condiții pentru reluarea antrenamentelorîn cazul sporturilor individualecare se pot practica în aer liber
A. Considerații generale
1. Măsurile descrise mai jos descriu cadrul în care sporturileindividuale în aer liber potfi practicatede către sportivi. Acest cadru este valabil exclusiv pentru activitățile sportive care se pot practica individual, în grupuri nu mai mari de 3 persoaneși în aer liber.
Lista disciplinelor sportive care se pot practica este următoarea:
aeronautică
alpinism
atletismoprobele de alergare, aruncarea ciocanului, aruncarea discului, aruncarea greutății, aruncarea suliței
automobilismcaiacocaiac sprint, rafting, stand-up paddle, caiac pe ape repezicanotajciclismociclism rutier, mountain bike
echitație
golf
karting
motociclism
tenisoproba de simplu
tir  cu arcul
tirsportiv
yachtingowindsurfing, bărci cu vele
Citeşte mai mult...
 
colonelul Mădălin-Sorin Hîncu a fost împuternicit la comanda Clubului Sportiv al Armatei Steaua Buc PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Duminică, 10 Mai 2020 12:25

                           

    Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a participat miercuri, 29 ianuarie, la ceremonia prin care colonelul Mădălin-Sorin Hîncu a fost împuternicit la comanda Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, ceremonie care s-a desfăşurat la sediul clubului.

În mesajul său, secretarul de stat Marius Bălu a apreciat experienţa profesională şi managerială a colonelului Mădălin-Sorin Hîncu la conducerea Centrului de Sporturi Montane Bucegi şi i-a urat succes în noua funcţie încredinţată. Totodată, şi-a exprimat convingerea că mandatul la conducerea acestui club reprezintă o provocare şi, în acelaşi timp, o mare responsabilitate, cărora noul comandant le va face faţă cu succes.

Referitor la priorităţile CSA Steaua Bucureşti din perioada următoare, printre care se află finalizarea lucrărilor de renovare şi reconstrucţie ale Complexului Sportiv Ghencea, dar şi pregătirea loturilor sportive pentru reprezentarea României cu succes la Olimpiada de la Tokyo din această vară, demnitarul a declarat că „Steaua a dat României o constelaţie strălucitoare de campioni olimpici, dar şi mondiali, europeni şi naţionali. Ca urmare, avem în faţa noastră un început de drum cu o însemnătate aparte, un drum plin de responsabilităţi, presărat cu subiecte mereu actuale, cu priorităţi pe care le voi reafirma cu fiecare ocazie.”

De asemenea, secretarul de stat Marius Bălu i-a asigurat pe reprezentanţii clubului de faptul că, vor avea parte de întregul sprijin al conducerii Ministerului Apărării Naţionale în promovarea şi realizarea obiectivelor de pe agenda clubului, în domeniul de responsabilitate.  

 

Citeşte mai mult...
 
Tricouri ..............ptr. Sportivi, Parinti,Prieteni...... PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Joi, 07 Mai 2020 11:21

           De vinzare

Tricouri ..............ptr. Sportivi, Parinti,Prieteni.......
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
 

editie limitata
la pret promotional de numai 40,00 Ron /buc
Livrare prin curier

numai cu factura
pret = 40,00 Ron / buc  + transport curier
tel- 0742 769 462
E_mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
*
Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 309
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Ştiri