Karate

Ştiri, evenimente
CUPA ROMANIEI FRK WKC - 26-27 Septembrie 2015 PDF Imprimare Email
Joi, 24 Septembrie 2015 10:52

                        

Cupa Romaniei FRK WKC , competitie ce va avea loc in data de 26-27 septembrie 2015 in Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibasi” din Brasov, organizata cu sprijinul direct al CSU Brasov , va reuni la start peste 700 de sportivi ai federatiei , sportivi ce vor sustine un ultim test inaintea Campionatului Mondial WUKF . Antrenorii loturior nationale vor avea o sarcina deosebit de grea in a definitiva echipa FRK WKC ce va reprezenta România, avand in vedere interesul deosebit manifestat de cele 85 de cluburi ale federatiei. Sezonul de toamna a debutat cu “Cupa Rapid”, cei 380 de sportivi înscriși în competiție la Bucuresti au demonstrat ca perioada de vacanta a fost de fapt una de pregatire acerba in vederea participarii la cea mai importanta competiție a anului .

CS Universitatea Brasov, clubul gazda, doreste ca prin organizarea acestei competitii in frumosul oras de sub poalele TAMPEI - lotul national al Romaniei sa poata beneficia de toate conditiile necesare unei selectii cat mai riguroase cu care sportivii federatiei sunt deja obisnuiti.

 

Citeşte mai mult...
 
SEMINAR NATIONAL de KARATE KATA & KUMITE Luca Valdesi & Davide Benetello PDF Imprimare Email
Duminică, 20 Septembrie 2015 15:36

                          

     Federatia  Romana  de Karate    are  deosebita placere de a va invita la un eveniment special ai carui oaspeti vor fi doua personalitati marcante ale karate-ului mondial: Davide Benetello si Luca Valdesi.

    Dl. Davide Benetello, campion european si mondial de kumite WKF este un vechi prieten al federatiei noastre si in prezent Presedinte al Comisiei Sportivilor si membru in Comitetul Executiv al WKF.  

    Dl. Luca Valdesi, unul dintre cei mai titrati sportivi de kata, multiplu campion mondial WKF, in prezent antrenor de kata al echipei nationale a Italiei va sustine in premiera un stagiu in Europa de Est.

    Sunt  invitati  sportivi (minim 8 ani) si tehnicieni din cluburile afiliate la Federatia Romana de Karate, precum si din federatii nationale afiliate la WKF.

 

Citeşte mai mult...
 
Stagiu de karate la Satu Mare PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Septembrie 2015 22:42

                    

   Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Karate, Robert Magos, ne informează că oraşul nostru se pregăteşte să găzduiască un eveniment sportiv la care va participa o mare personalitate din karate-ul românesc. Este vorb de Shihan Adrian Ghinea, 7 dan karate wkf, 3 dan jiu jitsu.

   A fost vicepreşedintele Federaţiei Române de Karate, antrenor federal, iar momentan este director sportiv FRK, preşedintele Comisiei de karate Shotokan ESKU, antrenor emerit şi antrenor la Sportul Studenţesc Bucureşti. Totodată, a elaborat şi predat tactici de autoapărare în cadrul M.A.I. (SPP, SRI etc.) Astfel, se va oferi ocazia de a învăţa noutăţile din acest sport şi schimbările de arbitraj al WKF.

 

Citeşte mai mult...
 
CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE SHOTOKAN ESKU PDF Imprimare Email
Joi, 17 Septembrie 2015 17:50

    CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE SHOTOKAN ESKU  2015

                         

 

         

*

Citeşte mai mult...
 
Bucharest Challenge Cup 2015 PDF Imprimare Email
Miercuri, 16 Septembrie 2015 18:50

                    

 

    Au inceput inscrierile pentru Bucharest Challenge Cup 2015 !!!

    TERMEN FINAL: 23 septembrie 2015  !

Str. Samuil Vulcan nr.8
București
0722 391 438
Citeşte mai mult...
 


Pagina 84 din 193
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home Ştiri Stiri, evenimente