Karate

Stiri, noutati,evenimente
Vlăduţ Simionescu, medalie de aur la Openul de judo de la Sofia PDF Imprimare Email
Duminică, 08 Februarie 2015 22:04

                                                      

   Judoka Vlăduţ Simionescu a câştigat, duminică, medalia de aur la categoria +100 de kilograme de la Openul european de la Sofia, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Judo.

    Simionescu a câştigat grupa C după ce a trecut de georgianul Vahtang Okruaşvili şi de germanul Pierre Borkowski. În semifinale, românul l-a învins pe sud-coreeanul Soo-Whan Kim, iar în finală a trecut de ucraineanul Iakiv Hammo.

   Vlăduţ Simionescu a primit 100 de puncte în clasamentul IJF pentru această victorie, iar următorul concurs la care va participa va fi Openul european de la Roma.

 

Citeşte mai mult...
 
EKF European Karate Championships Juniors, Cadets & U21 Zürich PDF Imprimare Email
Duminică, 08 Februarie 2015 13:13
EKF European Karate Championships Juniors, Cadets & U21
Zürich, Switzerland, February 6-8, 2015
                                               

About the Championship

In February, 2015, the junior elite from over 40 European nations will meet in Zurich. Over 800 young, ambitious competitors show challenging forms (kata) and attractive fights (kumite). The Juniors from 14 to 20 years of age will show a lot of spirit, engagement, passion, and fair play during these days.

The event is under the patronage of the Swiss Karate Federation (SKF) and is realized by the organizing committee, which consists of enthusiastic volunteers from the Karate family.

The SKF totals approximately 12.000 members. Old and young practices all over Switzerland in 240 dojos (Karate schools), and finds balance and inner calm in Karate training.

 

Citeşte mai mult...
 
Seminar Wudang – Tai Yi 38 Form 20 – 22 februarie 2015 PDF Imprimare Email
Joi, 05 Februarie 2015 12:36

                         

 

    “Prezinta forma 36 ca un elefant, forma 18 ca un phoenix – dar pentru forma 38 trebuie sa te misti ca un dragon!” – Master Tang Li Long.

     Seminarul din perioada 20-22 februarie desfasurat la Bucuresti si organizat de Clubul Sportiv WuDao, va fi focalizat pe invatarea formei 38 din stilul WuDang. Seminarul va fi sustinut de Raphael Hug, unul dintre cei mai experimentati instructori ai scolii Maestrului Ismet Himmet.

     Forma 38, sau xiao yao zhang, reprezinta un taolu avansat din stilul WuDang Tai Yi Zhang, ce urmeaza dupa Shibashi sau 18 forme. Denumirea “Xiao yao Zhang” cuprinde termenii Zhang, ce face referire la palma, si “xiao yao”, un concept inradacinat in filosofia Daoista, ce se traduce prin “libertate vasta”, facand referire la spatiu si miscare ca o stare a mintii.

 

Citeşte mai mult...
 
Wudang Sword Seminar 9 – 11 ianuarie 2015 PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Februarie 2015 09:38

                                            

     In luna ianuarie, Clubul Sportiv WuDao a primit vizita lui Sascha, unul dintre instructorii scolii Maestrului Ismet Himmet.

     Sascha a sustinut pentru membrii avansati ai CS WuDao un seminar de initiere in practica sabiei.

      De-a lungul timpului, Sascha si-a consolidat o vasta experienta in artele martiale, specializandu-se pe practica sabiei, in stilul WuDang Pai – WDP. Sascha este la a treia vizita in Romania, iar interactiunea acestuia cu Clubul Sportiv WuDao a inceput din 2014.

    Mult-asteptatul seminar de sabie a avut loc in perioada 9 – 11 ianuarie, cumuland 8 ore de antrenament in zilele de vineri, sambata si duminica. Seminarul a presupus notiuni introductive de sabie, ce a permis acomodarea practicantilor cu manuirea sabiei, intrucat pentru multi dintre ei a fost prima interactiune cu aceasta arma. Totodata, in cadrul sedintelor dedicate initierii in sabie, Sascha a predat si cele 13 principii din sistemul WuDang Pai. Pe langa pozitii specifice stilului WDP, cei 13 participanti la acest seminar au deprins inlantuiri de miscari si tehnici folositoare pentru invatarea ulterioara a formelor de sabie.

 

Citeşte mai mult...
 
WINTER CAMP / KUMITE SESSION PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 11:22

                                                

 

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 97 din 193
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri