Karate

Stiri, noutati,evenimente
Ministerului Tineretului şi Sportului supune dezbaterii publice proiectul Legii Tineretului PDF Imprimare Email
Miercuri, 12 Aprilie 2017 14:42

                        

     Ministerului Tineretului şi Sportului supune dezbaterii publice proiectul  Legii Tineretului.

     Pentru eficientizarea centralizării propunerilor/observațiilor de modificare, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a le transmite în termen de 20 zile

Grup ţintă

Toate persoanele fizice sau juridice interesate pot transmite propuneri/opinii/sugestii cu privire la proiectul de act normativ.

 

Citeşte mai mult...
 
Be Comfortable being Uncomfortable PDF Imprimare Email
Luni, 10 Aprilie 2017 16:44
Be Comfortable being Uncomfortable 
By Ray Hughes
 
 
" For those of us who have trained many years, traditional karate has changed our lives in amazing ways.  We have learned many subtle things, even if we can't consciously recall all of them. One of those normally forgotten valuable benefits is learning to be comfortable being uncomfortable; in other words, learning to grow and be at ease outside our comfort zone.
 
In the martial arts we are taught not to let our mind limit our potential.   The mind tries to convince us we cannot reach exceptional goals because of intelligence, environment, bad luck, etc.  We instinctively limit ourselves and it takes years of training to begin to rise to the challenge of breaking through our self-imposed limits.   If we can accomplish this, the sky's the limit.  
 
To accomplish exceptional goals, we must learn to step outside of our comfort zone. Greatness requires us to be uncomfortable, but we humans resist this feeling. We don't like being uncomfortable.
Citeşte mai mult...
 
Campionatului European de Karate WUKF PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Aprilie 2017 19:44

 

                             wukf 2017

      In perioada 06-09.04.2017 Complexul Sportiv "Cluj Arena" - Sala Polivalenta va gazdui cea de-a IX-a editie a Campionatului European de Karate WUKF All Ages.

            Federatia Romana de Karate WUKF - gazda organizatoare a evenimentului anunta ca la inchiderea inscrierilor in competitie se aflau pe grilele de start , peste 1800 de sportivi din 26 de tari europene . 55 de Federatii Nationale s-au aliniat la startul acestei de-a IX a editii a C.E WUKF alaturi de 98 de arbitri si 190 de antrenori.

        

Citeşte mai mult...
 
Campionatului Național Universitar de Karate. PDF Imprimare Email
Luni, 03 Aprilie 2017 15:47

                             camp univesr 2017

     Ieri,, 02.04.2017 a avut loc o nouă ediție a Campionatului Național Universitar de Karate.

   A fost cea de-a zecea ediție organizată de dnul Razvan Petre ( lector  la UNEFS BUCUREȘTI  ) , ediție la care partenerii evenimentului, Federația Sportului Școlar și Universitar, Federația Română de Karate și Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București, și-au dat tot concursul pentru o organizare pe măsura evenimentului!
UNEFS BUCUREȘTI a câștigat locul I pe universități la feminin, masculin și clasamentul general, din cele 20 de universități din țară. Mulțumesc pe această cale oficialilor prezenți, Constantin Caliman - FSSU, Puscasu Vasile - FSSU, Octavian Amzulescu - FRK și Vasile Manea -FRK!
 
 
Iata  castigatorii  acestei  competitii, castigatori  ce  vor  reprezenta  Romania  la  Campionatul European Universitar de  Karate  din  Portugalia.
 
Citeşte mai mult...
 
Body Art Wellness Club PDF Imprimare Email
Luni, 27 Martie 2017 12:26

                        Body Art Wellness Club

                           Sala de Fitness din Bucureşti, deschisă NON-STOP.

              body 00
    Body Art Wellness Club, situat în sectorul 4 din București, a pornit de la un principiu simplu: viața noastră agitată, dar de multe ori sedentară, are nevoie să fie echilibrată prin adăugarea componentelor de relaxare și re-vitalizare. Doar astfel corpul, mintea și spiritul se armonizează și generează energia de care avem nevoie.

   Suntem singurul centru Spa & Wellness din București deschis 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Prin urmare, indiferent dacă sunteți la finalul unei zile de muncă, dacă luați o pauză la mijlocul zilei sau sunteți extrem de matinali și vreți să începeți dimineața în forță, atunci puteți să optați pentru unul dintre abonamentele la sala noastră. Zona este ușor accesibilă pentru cei care își doresc o sală de fitness în sectorul 4 sau pentru cei care caută o piscină în sectorul 4, cu servicii adiționale de saună umedă sau uscată. La orice tip de abonament beneficiați de parcare gratuită.

   Vă invităm oricând să ne faceți o vizită în cadrul hotelului RIN Grand de pe şoseaua Vitan-Bârzeşti 7D-7E. Veți vedea astfel că punem la dispoziție mijloacele cele mai moderne de fitness, aerobic sau cycling. Indiferent de nivelul dumneavoastră puteți beneficia de asistența antrenorilor noștri profesioniști.

   Body Art Wellness Club vă oferă cea mai bună ocazie de a contrabalansa stresul zilnic și de a vă optimiza starea de sănătate și bună dispoziție. Fie că vorbim de controlul respiraţiei și de îmbunătățirea flexibilității articulare ca beneficii recunoscute ale înotului sau preferăm proprietățile căldurii uscate și ale umidității pentru relaxarea musculară, Body Art Wellness Club e locul ideal unde puteți alterna ședintele de jacuzzi cu saună sau hammam.

    În funcţie de preferinţele dumneavoastră, puteţi solicita personalizarea abonamentului astfel încât să aveţi acces exact la serviciile care vă interesează. Puteţi solicita:

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 58 din 193
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri