Karate

Stiri, noutati,evenimente
Despre " Factura fiscala " PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 16 Decembrie 2017 18:20

      Codul Fiscal 2017 actualizat

(1) În înţelesul prezentului titlu sunt considerate facturi documentele sau mesajele pe suport hârtie ori în format electronic, dacă acestea îndeplinesc condiţiile stabilite în prezentul articol.
(2) Orice document sau mesaj care modifică şi care se referă în mod specific şi fără ambiguităţi la factura iniţială are acelaşi regim juridic ca o factură.
(3) În cazul în care este obligatorie ajustarea bazei impozabile conform art. 287 lit. a)-c) şi e), dacă furnizorul de bunuri/prestatorul de servicii nu emite factura de corecţie prevăzută la art. 330 alin. (2), beneficiarul trebuie să emită o autofactură în vederea ajustării taxei deductibile, cel târziu până în cea de-a 15-a zi a lunii următoare celei în care au intervenit evenimentele prevăzute la art. 287 lit. a)-c) şi e).

Citeşte mai mult...
 
Terapia regenerativă PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Decembrie 2017 14:14

Monica Roșu despre terapia regenerativă: Aș fi putut continua cariera sportivă!

                         refacere-articulatii-terapii

          

   Dubla campioană olimpică la gimnastică, Monica Roșu a descoperit de curând terapia regenerativă, despre care susține că dacă ar fi știut atunci când a renunțat la sportul de performanță, cu siguranță cariera ei sportivă ar fi continuat. “Probleme cu articulațiile au toți sportivii la un moment dat. Și eu am avut la coloana vertebrală și am fost nevoită să renunț la sport. Aflând acum despre terapia regenerativă care are rezultate foarte bune în recuperare, am înțeles că dacă aș fi știut la aceea vreme, aș fi putut continua cariera sportivă. Dr. Felician Stăncioiu mi-a explicat în ce constă întregul tratament și am decis că mi-ar face bine câteva ședințe”, a declarat Monica Roșu.

 
Citeşte mai mult...
 
Contract de Sponsorizare - model PDF Imprimare Email
Luni, 13 Noiembrie 2017 15:11

 

CONTRACT DE SPONSORIZARE

 

                                                             Încheiat astăzi ………..         

 

1. PARTILE CONTRACTANTE

 

      1.1 S.C. …….......................……, cu sediul social in localitatea ….................., str…................…….., nr…….., jud. ….........………, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Ilfov sub numărul ………...........……….., cod unic de înregistrare …….............…….., atribut fiscal RO, având contul nr. ………………., deschis la …….....................……………, capital social ……. RON, reprezentată de către dnul/dna…….....……........………., cu funcţia de …………………….., in calitate de sponsor, pe de o parte, şi

 

      1.2. ASOCIATIA CLUB SPORTIV Champions Dojo, număr de înregistrare fiscală 33579872, cu sediul in Bucureşti, sos. Vitan Baarzesti ,nr.3, sector 4, având contul nr. RO18RNCB 0075 1455 3227 001 deschis la BCR sector 4 Bucuresti, reprezentată de către dnul Duta Gheorghe cu funcţia de Preşedinte, in calitate de beneficiar, pe de alta parte, au convenit sa încheie prezentul contract de sponsorizare, cu respectarea următoarelor clauze:

 

2. OBIECTUL CONTRACTULUI

 

      2.1. Sponsorul se obligă in mod irevocabil să-l sponsorizeze pe beneficiar cu suma de …………. (………………. RON) pentru susţinerea activităţilor curente ale asociaţiei.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea PDF Imprimare Email
Joi, 09 Noiembrie 2017 21:33

Parlamentul României

Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 01 iunie 1994
 

 

Art. 1. - Modificări (2), Puneri în aplicare (1), Jurisprudență (2), Referințe în cărți (1)

Sponsorizarea este activitatea care se desfășoară pe baza unui contract încheiat între sponsor și beneficiar, care consimt asupra mijloacelor financiare și a bunurilor materiale care se acordă ca sprijin, precum și asupra duratei sponsorizării. Reviste (1)

În cazul sponsorizării constând în bunuri materiale, acestea vor fi evaluate prin contractul de sponsorizare la valoarea lor reală din momentul predării lor către beneficiar. Jurisprudență (1), Reviste (1)

Art. 2. - Jurisprudență (1)

 

Este considerat sponsor orice persoană fizică sau juridică din România sau din străinătate care efectuează o sponsorizare în condițiile legii.

Art. 3. - Modificări (1), Puneri în aplicare (1), Reviste (1)

Persoanele fizice sau juridice din România nu pot efectua activități de sponsorizare din surse obținute de la buget.

Art. 4. - Modificări (1), Puneri în aplicare (1), Jurisprudență (7)

 

Poate beneficia de sponsorizare orice persoană juridică de utilitate publică, cu sediul în România, care desfășoară sau urmează să desfășoare o activitate cu caracter direct umanitar, filantropic, cultural, artistic, educativ, științific, religios, sportiv sau care este destinată protecției drepturilor omului și educației civice ori calității mediului înconjurător. Referințe (1 )

Citeşte mai mult...
 
Intrebari adresate Domnului Ministru al Tineretului și Sportului,Domnul Marius Dunca PDF Imprimare Email
Luni, 06 Noiembrie 2017 12:17

  voi adresa, cu respectul cuvenit, public, citeva intrebari Domnului Ministru al Tineretului și Sportului,Domnul Marius Dunca

                amariusdunca
1 - Domnule  Ministru  va  rog  sa ne  spuneti  cateva  cuvinte  despre  adolscentul  si  tanarul  Marius Danca .............unde  a  trait , unde a  invatat  , ce  activitati  extrascolare  ii  placeau ?
2 - Domnule  Ministru  adolscentul  si  tanarul  Marius Danca a  practicat  vreun  sport   ?
3 - Va rog  sa ne  spuneti  cand  si de  ce   a  intrat  omul  Marius Danca  in  politica  ?
4 - Domnule  Ministru  stim cu totii  ca  a-ti venit de  la  conducerea  ANPC  la  conducerea  Ministerului Tineretului si  Sportului , cum   a  fost  schimbarea aceasta  pentru  omul  politic  Marius Danca ?
5 -  Acum  dupa  ce  a  trecut  ceva  vreme  de  cand  sunteti  ministrul  tineretului si  sportului  puteti  sa  ne  spuneti    ce  a-ti  gasit  la  acest  minister  ,privind  cu  ochiul  critic  de  fost  sef  al  ANPC  ?
6 - Guvernul a aprobat  in  mai    2017 , (  printr-o  hotarare  de  guvern , modificarea HG 11/2013  ) ,  o nouă structură organizatorică a Ministerului Tineretului și Sportului, pentru a eficientiza activitatea ministerului și pentru a crea cadrul necesar implementării strategiei naționale în domeniul politicii de tineret și a strategiei naționale în domeniul sportului.
 
 
Citeşte mai mult...
 


Pagina 49 din 193
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri