Karate

Campionatul National al FR Karate WKC PDF Imprimare Email
Joi, 10 Martie 2016 22:57

                          wkc-201666 

 

FR Karate WKC organizeaza in acest weekend doua evenimente majore din calendarul competitional al federatiei – Campionatul National al FR Karate WKC.

Evenimentul va avea loc in zilele de 11 si 12 martie 2016 in resortul sportiv Cheile Gradistei – Fundata .

Parteneri ai evenimentelor sunt AGERPRES, Federatia Sportului Scolar si Universitar , Clubul Sportiv Universitar BRASOV, Universitatea Transilvania – Brasov .

“ Cu toate neajunsurile de care Artele Martiale au fost lovite de catre responsabilii cu functii de decizie din MTS , sportivii , antrenorii si cluburile membre ale FR Karate WKC doresc sa se faca cat mai auzit imnul national, de la inaltimea muntilor ce ne-au fost legan la clipe de restriste . Cu un ajutor nepretuit oferit de parintii celor peste 5460 sportivi legitimati ai FRK WKC , ce doresc sa practice Arte Martiale , cu o implicare deplina a celor 94 de cluburi membre ale federatiei cat si a antrenorilor , instructorilor si arbitrilor – Campionatul National va oferii posibilitatea antrenorilor federali de a alcatui un lot largit de sportivi in vederea participari in luna iunie la Campionatul Mondial WUKF – Dublin Irlanda . “ a declarat Dorin Tichindelean, prim-vecepresedinte FR Karate WKC.

 

 

“ Cu toate piedicile, problemele cauzate de nefinantare din partea MTS dorim sa pastram si la urmatorul Campionat Mondial WUKF o pozitie cat mai buna pe podium , sa reusim sa se intoneze imnul Romaniei de cat mai multe ori . In acest moment in care federatia nu dispune de buget , nu ne mai ramane decat sprijinul oferit de toti cei carora le pasa de palmaresul sportivilor nostri , parintilor acestora si nu in ultimul rand pe dragostea sportivilor pentru Artele Martiale , patriotismul si dragostea lor pentru tara . Speram ca si tara sa le ofere macar recunostiinta ei .” a declarat Andrei Constantin.

Programul competitional al competitiilor va fi urmatorul ;

Vineri 11 .03. 2016 – Cheile Gradistei / Fundata , orele 15 – 20 probele de kata si kumite individual si echipe minicadeti ( 13-14 ani ) si cadeti ( 15-17 ani )

Sambata 12. 03. 2016 – Cheile Gradistei / Fundata orele 09 – 19 probele de kata si kumite individual si echipe copii , junior si seniori

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Campionatul National al FR Karate WKC