Karate

Campionat Mondial Unificat-UWK 2015 PDF Imprimare Email
Marţi, 27 Octombrie 2015 12:32

                                   WKC 2015bb

 

         Recent incheiat Campionatul Mondial de Karate WUKF pentru cadeti , juniori si seniori reuseste sa aduca din nou prestigiu Romaniei . Desfasurat in Slovenia la Koper intre 12 si 18 octombrie, sub umbrela United World Karate, acest campionat se constituie in prima incercare de unire a celor mai importante federatii de karate din lume.

          Cu un numar de 43 de tari participante de pe cinci continente – 1358 de inscrieri in competitie , sportivii romani reusesc sa se mobilizeze exemplar si la o diferenta de doar o medalie de aur , delegatia FRK WKC isi pastreaza locul 1 mondial , reusind si de aceasta data sa ofere bucurie suporterilor romani.

 

 

 

          Conducerea FRK WKC multumeste pe acesata cale tuturor antrenorilor , sportivilor si nu in ultimul rand parintilor , suporterilor si sponsorilor care au contribuit si de aceasta data ca tara noastra sa isi pastreze locul 1 mondial in primul Campionat Mondial Unificat-UWK , in confruntarea celor trei discipline aliniate la startul competitiei – Karate General , Karate Traditional si Karate Contact .

          Speram ca aceasta competitie mondiala , la care sau aliniat federatii mondiale ca WUKF , WFF, ITKF , WUKO , IKOK vor duce acest sport in atentia forurilor olimpice , vor face ca si sportul karate – unificat sub umbrela UWK sa poata accede catre jocurile olimpice.- a declarat purtatorul de cuvant al FRK WKC - Dl. Andrei Constantin.

Biroul de Presa

FR Karate WKC

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Campionat Mondial Unificat-UWK 2015