Karate

CUPA ROMANIEI FRK WKC - 26-27 Septembrie 2015 PDF Imprimare Email
Joi, 24 Septembrie 2015 10:52

                        

Cupa Romaniei FRK WKC , competitie ce va avea loc in data de 26-27 septembrie 2015 in Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibasi” din Brasov, organizata cu sprijinul direct al CSU Brasov , va reuni la start peste 700 de sportivi ai federatiei , sportivi ce vor sustine un ultim test inaintea Campionatului Mondial WUKF . Antrenorii loturior nationale vor avea o sarcina deosebit de grea in a definitiva echipa FRK WKC ce va reprezenta România, avand in vedere interesul deosebit manifestat de cele 85 de cluburi ale federatiei. Sezonul de toamna a debutat cu “Cupa Rapid”, cei 380 de sportivi înscriși în competiție la Bucuresti au demonstrat ca perioada de vacanta a fost de fapt una de pregatire acerba in vederea participarii la cea mai importanta competiție a anului .

CS Universitatea Brasov, clubul gazda, doreste ca prin organizarea acestei competitii in frumosul oras de sub poalele TAMPEI - lotul national al Romaniei sa poata beneficia de toate conditiile necesare unei selectii cat mai riguroase cu care sportivii federatiei sunt deja obisnuiti.

 

 

De-a lungul celor doua zile de concurs spectatorii , sustinatorii , parintii sportivilor vor putea avea acces liber in Sala Sporturilor , vor putea sa isi incurajeze favoritii , sa sustina cluburile preferate dovedind astfel ca si karate-ul poate aduna in tribune un numar mare de spectatori.

“Tinem sa multumim pe aceasta cale clubului CSU Brasov, domnului director Gabriel Calancea, sectiei de karate a acestui club, pentru implicarea in organizarea Cupei Romaniei FRK WKC, competitie adresata copiilor , cadetilor , juniorilor si seniorilor FRK WKC , precum și pentru efortul pe care il depune in vederea sustinerii stagiului de pregatire al lotului national FRK WKC. Sportivii selectionati in lotul national vor intra in ultima parte a ciclului de pregatire la Brasov odata cu ultimul fluier al competitiei. Dorim totodata sa multumim antrenorilor acestui club pentru pregatirea pe care o acorda sportivilor brasoveni care au fost selectionati in lotul national. Excelenta baza de care dispune CSU Brasov a dus de-a lungul anilor la o prezenta permanenta a sportivilor brasoveni in randul lotului FRK WKC si la rezultate deosebite obtinute de acestia in competitiile international”- a declarat Dl. Dorel Suciu, Secretar General FR KARATE WKC.

Programul de desfasurare a competitiei este :

Sambata 09.00 – 16.00

Duminica 09.00 – 17.00

Deschiderea oficiala a competitiei : Sambata, ora 12.00

 

*

**  Biroul de Presa  FR Karate WKC
 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri CUPA ROMANIEI FRK WKC - 26-27 Septembrie 2015