Karate

Stagiu de karate la Satu Mare PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Septembrie 2015 22:42

                    

   Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Karate, Robert Magos, ne informează că oraşul nostru se pregăteşte să găzduiască un eveniment sportiv la care va participa o mare personalitate din karate-ul românesc. Este vorb de Shihan Adrian Ghinea, 7 dan karate wkf, 3 dan jiu jitsu.

   A fost vicepreşedintele Federaţiei Române de Karate, antrenor federal, iar momentan este director sportiv FRK, preşedintele Comisiei de karate Shotokan ESKU, antrenor emerit şi antrenor la Sportul Studenţesc Bucureşti. Totodată, a elaborat şi predat tactici de autoapărare în cadrul M.A.I. (SPP, SRI etc.) Astfel, se va oferi ocazia de a învăţa noutăţile din acest sport şi schimbările de arbitraj al WKF.

 

 

“Luând în considerare ca domnul Ghinea este tare ocupat, mai ales cu organizarea Campionatului  European, şi-a făcut timp şi pentru noi si ne va arăta lucruri noi pentru karate-ul competiţional. Oferim acest eveniment gratuit pentru sătmăreni, intrarea pentru public este liberă”, ne-a transmis Robert Magos. Evenimentul este programat pentru sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 17.00, în sala LPS de pe strada Ioan Slavici.

De organizare si de obţinerea suportului financiar al evenimentului s-a ocupat Kovacs Otto – directorul de marketing al AJK.

În altă ordine de idei, odată cu începerea noul lui an şcolar şi “Samuraii” s-au apucat de lucru într-o modernă sală de karate (dojo) din Centru Vechi al Sătmarului. Grupa mică de 5-8 ani susţine antrenamente marţi şi joi de la ora 17.00, iar grupa mare (de la 9 ani în sus), luni, miercuri şi vineri de la ora 17.00. Cei care doresc să se înscrie la karate sunt aşteptaţi să sune la: 0748.539.866 sau facebook/clubulsportivsamuraiul.

 

 

***  sursa  -  http://www.informatia-zilei.ro/sm/o-mare-personalitate-din-karate-ajunge-in-satu-mare/

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Stagiu de karate la Satu Mare