Karate

Wudang Sword Seminar 9 – 11 ianuarie 2015 PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Februarie 2015 09:38

                                            

     In luna ianuarie, Clubul Sportiv WuDao a primit vizita lui Sascha, unul dintre instructorii scolii Maestrului Ismet Himmet.

     Sascha a sustinut pentru membrii avansati ai CS WuDao un seminar de initiere in practica sabiei.

      De-a lungul timpului, Sascha si-a consolidat o vasta experienta in artele martiale, specializandu-se pe practica sabiei, in stilul WuDang Pai – WDP. Sascha este la a treia vizita in Romania, iar interactiunea acestuia cu Clubul Sportiv WuDao a inceput din 2014.

    Mult-asteptatul seminar de sabie a avut loc in perioada 9 – 11 ianuarie, cumuland 8 ore de antrenament in zilele de vineri, sambata si duminica. Seminarul a presupus notiuni introductive de sabie, ce a permis acomodarea practicantilor cu manuirea sabiei, intrucat pentru multi dintre ei a fost prima interactiune cu aceasta arma. Totodata, in cadrul sedintelor dedicate initierii in sabie, Sascha a predat si cele 13 principii din sistemul WuDang Pai. Pe langa pozitii specifice stilului WDP, cei 13 participanti la acest seminar au deprins inlantuiri de miscari si tehnici folositoare pentru invatarea ulterioara a formelor de sabie.

 

 

In acest scop, vom pregati un nou seminar de sabie in luna aprilie, tot sub coordonarea lui Sascha, adresat tuturor membrilor clubului interesati de invatarea tehnicilor de sabie si nu numai, in cadrul caruia ne dorim sa acumulam noi cunostinte si practici WuDang Pai Sword.

 

 

 

C.d.P.

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Wudang Sword Seminar 9 – 11 ianuarie 2015