Karate

Kaisendo PDF Imprimare Email
Duminică, 18 Mai 2014 18:03

      Kaisendo este un sistem de autoaparare in care se folosesc tehnici diverse de Arte Martiale, iar scopul este de a se obtine o eficienta maxima cu un efort minim.

                                                                     

   Este un sistem care are ca principiu imobilizarea unui potential agresor, fara o lupta marcanta ci doar prin simpla anihilare a agresiunii cu tehnici de fixare, imobilizare sau strangulare.

Sistemul Kaisendo foloseste tehnici simple de autoaparare in limita legalitatii cu scopul vadit de a conduce agresorul la cea mai apropiata sectie de politie prin simpla imobilizare fizica a agresorului.

Kaisendo este un sistem de aparare personala ce aduce cunostinte extrase din artele martiale de lupta, fara a subaprecia vreuna din ele, din contra se vor folosi in functie de moment si circumstanta pentru aplicarea lor in defensiva personala politieneasca.

In sistemul Kaisendo intotdeauna reactionam in functie de magnitudinea atacului, raspunzand cu tehnici eficace si hotaratoare, respectand legea si drepturile individuale ale fiecarei persoane. Defensiva personala politieneasca nu este o lupta stradala desi de multe ori poate fi, dar practicantul trebuie sa controleze situatia in fiecare moment pentru rezolvarea ei in cel mai scurt timp posibil.

     

Obiectivul principal al agresatului este de a controla si conduce agresorul la sectia de politie; de aceea exista un concept bine diferentiat intre defensiva personala urbana si defensiva politieneasca.

Sistemul de aparare personal Kaisendo se refera la defensiva personala politieneasca nu ca materia unui curs de formare ce trebuie trecuta de catre cursanti, ci ca un antrenament permanent, ce le va servi atat pentru mentinerea formei fizice dar si pentru imbunatatirea constanta a potentialului tehnic ce le va permite in orice moment identificarea unei agresiuni in orice circumstanta si orice loc.

 

**   In fotografii   sunt  :  Soke  Juan Diaz, cel care a creat sistemul si Sensei Constantin Cosmin, Clubul Sportiv Ghepardo

 

Multumim pentru  material  Dnei  Niky   !!

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Kaisendo