Karate

“OPEN-ULUI ROMÂNIEI“ -Ed. I / BRAȘOV 21-24 . 11 . 2013 - Pagina 2 PDF Imprimare Email
Luni, 18 Noiembrie 2013 16:56
Index articol
“OPEN-ULUI ROMÂNIEI“ -Ed. I / BRAȘOV 21-24 . 11 . 2013
Pagina 2
Toate paginile

 

Tot în această perioadă, întreg colectivul de arbitri români ai celor trei organizații iși vor da mâna pentru a asigura reușita competiției, dorind ca sloganul "CEL MAI BUN SĂ ÎNVINGĂ" să devina o realitate. Alături de aceștia vor participa cluburile, antrenorii și sportivii din cele trei organizații precum și alți Karate-ka ce doresc unitatea Karate-ului din România.

Echipa de Organizare și Management a acestui eveniment vă invită marți, 19.11.2013, orele 11.30, să participați la Conferința de Presă organizată în AULA SERGIU T. CHIRIACESCU A UNIVERSITĂȚII TRANSILVANIA din BRAȘOV, str. Iuliu Maniu nr. 47A – Brașov- sala U I 6, unde conducerea F.R.K. va fi prezentă alături de principalul partener al evenimentulului, PRIMARIA BRAȘOV, organizatorul local J.K.A. Brasov și ceilalti parteneri și sponsori, încercând să răspundă întrebărilor dumneavoastră.

Cu această ocazie, conducerea FRK va expune o parte din Proiectul de Unificare al Federațiilor de Karate din România cat și proiectul de construcție pe termen mediu și lung a uneia dintre cele mai puternice Federații de Sport din România.

 

 

C.d.P.

Ofițer Presă

Andrei Constantin 



 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri “OPEN-ULUI ROMÂNIEI“ -Ed. I / BRAȘOV 21-24 . 11 . 2013 - Pagina 2