Karate

A 10-a Conferinta CIO pentru Sport si Mediu - Sochi PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Noiembrie 2013 21:08
Index articol
A 10-a Conferinta CIO pentru Sport si Mediu - Sochi
Pagina 2
Toate paginile

       A 10-a editie a Conferintei CIO pentru sport si mediu a inceput la Sochi (Rusia) , gazda Jocurilor Olimpice de Iarna din 2014.Sub tema " Schimband ziua de azi , pentru o zi mai buna de maine" , academicieni , figuri ale sportului vor discuta o gama larga de subiecte ,incluzcand mostenirile Rusiei post si pre Sochi 2014 , dar si mostenirile fostelor , dar si viitoarelor Jocurilor Olimpice ,si rolul sistemului UN.

       Printre subiecte se vor numara si , prima femeie din Arabia Saudita care a escaladat Muntele Everest , Raha Moharrak , sau Lewis Pugh , prima persoana care a inotat pe distante lungi in toate oceanele lumiii.

      Cu ocazia ceremoniei de deschiderii a conferintei ce se intinde pe durata a trei zile  , presedintele CIO Thomas Bach a delegat persoane , ce vor avea ca ocupatie protectia si dezvoltarea mediului. " Miscarea Olimpica a aratat deja , ca sportul poate face avea o contributie vizibila in reducerea impactului asupra mediului.Noi ajutam si in gasirea de solutii si strategii atat la nivel global ,cat si local.



 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri A 10-a Conferinta CIO pentru Sport si Mediu - Sochi