Karate

Karate
Week-end dedicat activitatilor sportive la Decathlon! PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Martie 2011 14:22

    Decathlon doreste sa faca sportul accesibil tuturor, de la debutanti la profesonisti si de aceea organizeaza weekend-uri sportive pentru practicare si initiere. La toate aceste activitati accesul este gratuit.

       In zilele de 12 si 13 martie, intre orele 11:00-18:00 iubitorii sporturilor sunt asteptati in magazinele Decathlon din B-dul Iuliu Maniu, nr. 546-560 si din B-dul. Metalurgiei , nr. 12-18. Aici vor avea ocazia sa participe gratuit la activitati sportive precum: concurs de biciclete printre jaloane, baschet, darts, jonglerii cu mingea, concurs rollnet, instalare cort 2 secunde, stepper si y-golf.
De la crearea sa in 1976, Decathlon a avut mereu un scop foarte clar: "Sa faca accesibila tuturor placerea practicarii sportului".

                          

    La nivel mondial Decathlon reuneste peste 50.000 de colaboratori, reprezentand 60 de nationalitati. Decathlon comercializeaza peste 35.000 de produse, iar in centrele sale de inovatie isi desfasoara activitatea 600 de ingineri, aflati in permanenta cautare de solutii si inovatii tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

 

Citeşte mai mult...
 
Cupa Liceelor la Street Dance a incins spiritele sambata, in Princess Club! PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Februarie 2011 10:49
    Cupa Liceelor la Street Dance

 

    Sambata, 19 februarie, Clubul Princess din Bucuresti a fost luat cu asalt de sute de liceeni, veniti sa-i vada pe cei mai buni dansatori ai capitalei concurand pentru un loc in Marea Finala Nationala a Cupei Liceelor la Street Dance. 14 trupe de liceeni si-au etalat talentele in cadrul primei probe - cea de show tematic propriu, Morris a incantat publiculul cu Havana Lover, iar dansatorii cu experienta s-au intrecut in miscari de breakdance si hip hop la categoria "Style Champions". Si pentru ca evenimentul sarbatoreste anul acesta cea de-a cincea editie, tinerilor le-a fost pregatita si o supriza speciala: Xela Nam si Luk au interpretat, in premiera, imnul oficial al Cupei Liceelor la Street Dance.
                               
     Provocarea lansata anul acesta liceenilor de Bucuresti a debutat sambata cu proba de show tematic propriu, in cadrul careia trupele participante au prezentat o coregrafie originala, pe o tema aleasa de ei. Sarcina juriului a fost aceea de a puncta echipele in functie de o serie de criterii, punctajului preliminar adaugandu-i-se punctele obtinute de fiecare echipa la urmatoarele probe - cea de "imita un artist" si colaj impus, programate pentru 26 februarie si 5 martie.

Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de Karate-Do PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Februarie 2011 12:03

Campionatul National de Karate-Do  -

pentru Copii, Minicadeţi, Cadeţi, Juniori, Seniori şi Veterani

versiunea WUKO - " World Union of  Karate-Do Organizations", Oradea 05 februarie 2011

 

La sfârşitul acestui weekend  Joi, Vineri şi inclusiv Sâmbătă s-a desfăşurat la Oradea, Cursul Naţional de Perfecţionare pentru arbitri în Karate-Do prin intermediul CNKDASP-Comisiei Naţionale de Karate şi Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar din Cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

 

                           

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de sala de Tir cu Arcul PDF Imprimare Email
Joi, 17 Februarie 2011 08:09

Campionatul National de sala de Tir cu Arcul are loc la Baza Olimpica Izvorani intre 18 si 20 febr.

 

Federatia Romana de Tir cu Arcul va invita sa participati la CAMPIONATUL NATIONAL INDOOR, care se va desfasura la COMPLEXUL OLIMPIC “SYDNEY 2000” Izvorani, in perioada 18 – 20 februarie 2011. Competitia este organizata pentru Seniori si Juniori, masculin si feminin, la urmatoarele divizii de arc:
• Arc olimpic (O)
• Arc compound (C)
• Arc traditional ;
Vineri, 18 februarie incepand cu ora 16 va avea loc antrenamentul oficial, sambata, 19 februarie vor fi probele de calificare ale campionatului si primele probe de eliminatorii, pentru ca duminica, 20 februarie sa se decida marii finalisti.

                              


Tirul cu arcul este un spor nobil, cerebral dar si de anduranta, tinand cont de durata unei competitii si de nivelul ridicat al stresului si al efortului din timpul concursului.

Citeşte mai mult...
 
38th EUROPEAN JUNIOR & CADET KARATE CHAMPIONSHIP & 3rd -21 EKF CUP PDF Imprimare Email
Vineri, 04 Februarie 2011 17:49

         In  perioada  11-13 FEBRUARY 2011   se   desfasoara   la  NOVI SAD - SERBIA    Campionatul  European  de  Karate  EKF

          

 

 


Pagina 152 din 169
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Prima pagina