Karate

Karate
EUROPEAN JUNIORS & UNDER23, WEIGHTLIFTING CHAMPIONSHIPS BUCHAREST PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011 09:00

       37TH EUROPEAN JUNIOR MEN'S & 14TH EUROPEAN JUNIORS      WOMEN'S CHAMPIONSCHIPS & 3RD EUROPEAN MEN'S & WOMEN'S UNDER 23 CHAMPIONSCHIPS

                        8-18TH SEPTEMBER 2011

                                              

    Locatie  :

Rin Grand Hotel Bucuresti
ETAJUL 1, SALA BUCURESTI


LA CAMPIONAT PARTICIPA 35 DE TARI. PE TOATA PERIOADA COMPETITIEI AVEM PLACEREA DE A GAZDUI PE DR. TAMAS AJAN SI DR. ANONIO URSU.

CONCURSUL ESTE ORGANIZAT DE FEDERATIA ROMANA DE HALTERE IMPREUNA CU ANST SI COSR.


DIN PARTEA ROMANIEI NE MANDRIM CU O LISTA MARE DE SPORTIVI PRINTRE CEI MAI PUTERNICI AVEM: COCOS ROXANA CATG 69 KG, ANDRIESI ELENA LA CTG 48 KG, CROITORU FLORIN CTG 56 KG SI MARTIN RAZVAN CTG 77 KG.

PS: INTRAREA ESTE LIBERA!

 

 


 
ŞCOALA DE VARĂ 2011 PDF Imprimare Email
Marţi, 09 August 2011 11:14

      Autoritatea Naţională pentru Sport si Tineret organizează proiectul de educaţie non-formală în domeniul tineretului ŞCOALA  DE VARĂ 2011”, în perioada 17 august – 7 septembrie 2011. În cadrul  proiectului se vor desfăşura modulele „Voluntariat şi asociativitate”, "Antreprenoriat – Prima ta afacere", „Dialog intercultural” şi „Generaţia următoare şi problemele de tineret”.


    Şcolile de vară răspund unor nevoi reale ale tinerilor, de informare şi consultanţă, dialog,  dezbatere şi, îndeosebi, de formare alternativă.  Ne propunem să facilităm accesul unui număr crescut de tineri la servicii educaţionale alternative şi, astfel, să accentuăm rolul educaţiei nonformale pentru tineret, să dezvoltăm şi să diversificăm această ofertă.
Ne adresăm tinerilor de 14-35 de ani, care au dorinţa de a-şi dezvolta abilităţi şi competenţe în diverse domenii, în special celor care au posibilităţi reduse de a accesa resurse educaţionale, precum tinerii din mediul rural,  şomeri, celor din centre de plasament sau postinstituţionalizaţi.
ÎNSCRIERE
Se realizează în baza Formularului de înscriere (vezi Anexa 1), CV şi CI, documente cu caracter obligatoriu, precum şi a altor documente doveditoare (diplome, certificate, adeverinţe, contracte, declaraţii, etc)
Documentele se vor scana şi se vor trimite prin poşta electronică la următoarea adresă de e-mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , având inscripţionată în câmpul „Subject” menţiunea şcolii pentru care s-a optat - „Voluntariat şi Asociativitate”, „Antreprenoriat – Prima ta afacere” sau „Dialog Intercultural”.
Datele limită până la care se pot înscrie participanţii:
-   „Voluntariat şi Asociativitate” – până la 10 august 2011, ora 9.00.
-    „Antreprenoriat – Prima ta afacere”– până la 17 august 2011, ora 9.00.
-    „Dialog Intercultural”– până la 24 august 2011, ora 9.00.
În urma analizei şi evaluării aplicaţiilor, rezultatele selecţiei, ce va stabili participanţii la şcolile de vară, vor fi postate pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Sport si Tineretwww.anst.gov.ro astfel:
-  pentru şcoala de vară „Voluntariat şi Asociativitate” – 12 august 2011.
-  pentru şcoala de vară „Antreprenoriat – Prima ta afacere” – 19 august 2011.
-  pentru şcoala de vară „Dialog Intercultural” –26 august 2011.
Masa şi cazarea participanţilor se vor asigura de către Autoritatea Naţională pentru Sport si Tineret, iar transportul va fi asigurat de către participanţi.
                        
 
AXN se mută la mare PDF Imprimare Email
Marţi, 02 August 2011 08:03
  

   AXN, canalul de televiziune ce aparţine concernului Sony Pictures Television, care difuzează emisiuni şi seriale de divertisment general, acţiune şi aventură, aduce voia bună pe plajele din Mamaia, Neptun şi Eforie Nord, în luna august.

 

Anul acesta, AXN va fi alături de telespectatori şi pe plajă. Pe parcursul lunii august,  toţi fanii AXN, şi nu numai, sunt invitaţi pe plajele special amenajate din Mamaia, Neptun şi Eforie Nord unde, timp de trei weekend-uri, echipa AXN se va muta la mare pentru a-şi întâlni telespectatorii.

Pe cele trei plaje special amenajate, fanii AXN vor găsi nenumărate metode de a-şi face vacanţa mai frumoasă: activităţi sportive, zone de relaxare, momente dedicate copiilor, concursuri de volei, fotbal şi alte jocuri adresate celor mari. Cei mai talentaţi sau norocoşi dintre participanţi vor pleca acasă cu premii surpriză oferite de AXN.

 

                      

AXN va fi pe plajă în următoarele trei weekend-uri:

-         5-7 august, în Mamaia, pe plaja din apropierea hotelului Flora

-         12-14 august, în Neptun, pe plaja din apropierea digului, lângă plaja de la steguleţe

-         19-21 august, în Eforie Nord, lângă plaja Aqua Marina, în faţa vaporaşului de pe faleză

 

Citeşte mai mult...
 
Circuitul Carpatilor pe Bicicleta PDF Imprimare Email
Marţi, 09 August 2011 08:24
In luna August 2011 se va pornii in parcurgerea integrala a traseului, Circuitul Carpatilor pe Bicicleta, care dupa primele estimari insumeaza o distanta de aprox. 1.200 km si 30.000 metri diferenta de nivel. Timpul estimat de realizare este de o luna. Acest circuit este prima incercare de acest gen din Romania.

Ideea proiectului

Cu mici exceptii, intreg lantul carpatic din Romania este foarte potrivit pentru practicarea cicloturismului. Drumurile publice, drumurile forestiere si potecile existente pretutindeni fac posibila parcurgerea pe bicicleta a unor trasee variate ca dificultate si distanta. Prin interconectarea unor trasee de acest gen se poate realiza circuitul Carpatilor pe Bicicleta - un traseu de referinta si punct pe pornire al proiectului Mountainbike Romania.

Mountainbike Romania se incadreaza intr-o serie de initiative ale Asociatiei de Ecoturism din Romania (AER) care au ca scop dezvoltarea si promovarea potentialului ecoturistic al Romaniei.

Prin proiecte cum sunt Calare in Carpati si Colectia de harti “Discover Eco-Romania”, promovam destinatiile ecoturistice si activitatile outdoor. Incepand cu anul 2005 mai multe regiuni turistice importante au fost cartate si parcurse in mare parte pe bicicleta: Tara Branului, Retezat – Tara Hategului, Apuseni, Tara Dornelor, Baile Tusnad, Tarnava Mare.

Experienta acumulata in acesti ani ne face sa credem ca Muntii Carpati, prin diversitatea lor naturala si culturala deosebita, prin cadrul natural inca in multe locuri neatins, padurile salbatice, satele de munte cu aspect si mod de viata traditional pot sa devina o destinatie de referinta pentru cicloturism in Europa.

                    

Descrierea traseului

 

Traseul insumeaza aprox. 1200 km cu o difereta de nivel cumulata de peste 30000 metri. Timpul estimat de realizare este de 1 luna. Traseul este impartit in 6 etape. Au fost alese 6 locatii ca puncte de pornire/sosire pentru fiecare etapa dupa cum urmeaza:

Citeşte mai mult...
 
Primul Congres International de Pilates din Romania PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Iulie 2011 15:29
   

  Pentru prima data in Romania si in regiunea europeana apropiata acesteia va avea loc Congresul International de Pilates, organizat de TonusPlus, cel mai performant studio Pilates din Romania.

   Intre 21-23 Octombrie 2011 Congresul va reuni 8 instructori de top din lume (S.U.A., Portugalia, Spania, Croatia, Ungaria si Romania) si se adreseaza unei vaste categorii de participanti precum instructori de fitness, kinetoterapeuti, antreprenori de sport si iubitori ai vietii sanatoase.

 

Acceseaza http://www.pilates-convention.com si rezerva un loc la cel mai mare eveniment dedicat fitness din toamna 2011 in Europa de Est.

Practică pilates cu 8 instructori de top

Opt instructori certificati din S.U.A., Croatia, Ungaria, Spania, Portugalia si România vor avea grijă ca pe parcursul celor trei zile de congres fiecare participant să aibă parte de cea mai bună pregatire, exercitii si tehnici valoroase de intretinere corporală.

                           

  Evenimetul e structurat astfel încât practicantii sportului, antrenorii de fitness si aerobic, dar si kineto- terapeutii să experimenteze beneficiile Metodei Pilates la un nivel de profesionalism unic în România, in fitness, recuperare, relaxare si întretinere. Învată Pilates în Capitala Culturala a României!

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 148 din 170
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Prima pagina