Karate

Karate
AXN se mută la mare PDF Imprimare Email
Marţi, 02 August 2011 08:03
  

   AXN, canalul de televiziune ce aparţine concernului Sony Pictures Television, care difuzează emisiuni şi seriale de divertisment general, acţiune şi aventură, aduce voia bună pe plajele din Mamaia, Neptun şi Eforie Nord, în luna august.

 

Anul acesta, AXN va fi alături de telespectatori şi pe plajă. Pe parcursul lunii august,  toţi fanii AXN, şi nu numai, sunt invitaţi pe plajele special amenajate din Mamaia, Neptun şi Eforie Nord unde, timp de trei weekend-uri, echipa AXN se va muta la mare pentru a-şi întâlni telespectatorii.

Pe cele trei plaje special amenajate, fanii AXN vor găsi nenumărate metode de a-şi face vacanţa mai frumoasă: activităţi sportive, zone de relaxare, momente dedicate copiilor, concursuri de volei, fotbal şi alte jocuri adresate celor mari. Cei mai talentaţi sau norocoşi dintre participanţi vor pleca acasă cu premii surpriză oferite de AXN.

 

                      

AXN va fi pe plajă în următoarele trei weekend-uri:

-         5-7 august, în Mamaia, pe plaja din apropierea hotelului Flora

-         12-14 august, în Neptun, pe plaja din apropierea digului, lângă plaja de la steguleţe

-         19-21 august, în Eforie Nord, lângă plaja Aqua Marina, în faţa vaporaşului de pe faleză

 

Citeşte mai mult...
 
Primul Congres International de Pilates din Romania PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Iulie 2011 15:29
   

  Pentru prima data in Romania si in regiunea europeana apropiata acesteia va avea loc Congresul International de Pilates, organizat de TonusPlus, cel mai performant studio Pilates din Romania.

   Intre 21-23 Octombrie 2011 Congresul va reuni 8 instructori de top din lume (S.U.A., Portugalia, Spania, Croatia, Ungaria si Romania) si se adreseaza unei vaste categorii de participanti precum instructori de fitness, kinetoterapeuti, antreprenori de sport si iubitori ai vietii sanatoase.

 

Acceseaza http://www.pilates-convention.com si rezerva un loc la cel mai mare eveniment dedicat fitness din toamna 2011 in Europa de Est.

Practică pilates cu 8 instructori de top

Opt instructori certificati din S.U.A., Croatia, Ungaria, Spania, Portugalia si România vor avea grijă ca pe parcursul celor trei zile de congres fiecare participant să aibă parte de cea mai bună pregatire, exercitii si tehnici valoroase de intretinere corporală.

                           

  Evenimetul e structurat astfel încât practicantii sportului, antrenorii de fitness si aerobic, dar si kineto- terapeutii să experimenteze beneficiile Metodei Pilates la un nivel de profesionalism unic în România, in fitness, recuperare, relaxare si întretinere. Învată Pilates în Capitala Culturala a României!

 

Citeşte mai mult...
 
Al doilea Campionat Mondial de karate shotokan W.S.K.U. PDF Imprimare Email
Vineri, 24 Iunie 2011 08:54

Al  doilea  Campionat Mondial de  karate  shotokan W.S.K.U.  - Moscova    1- 3  iulie  2011

   

Romania    va  fi  reprezentata  de  un  lot  de  sportivi  selectionati  de  la  toate  cluburile  din  tara, si  este  condusa  de  Sensei SACELE , Sensei GHINEA  si  Sensei  BOGZA  C.

    **  urmariti-ne  :  speram  sa  transmitem / retransmitem  LIVE  de  la  aceasta  Competitie

Citeşte mai mult...
 
Rafting si canyoning in Valea Jiului PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 16 Iulie 2011 19:06

              Rafting si canyoning in Valea Jiului

 

  Depașește-ți limitele și evadeaza din rutina, alatura-te echipei ActPlusEvents  in marea aventura  !   Cea mai lunga tiroliana, rapel de pe pod si tir cu arcul  in aproprierea Bucureștiului, la super prețul de 150 de lei!

ActPlusEvents va propune sa va  incarcați cu adrenalina, uitind stresul cotidian și rutina. Veți intra  in pielea personajelor adorate din filmele de aventuri ca: Robin Hood țintind inima Mariannei sau veți aluneca asemenea lui Tom Cruise in Misiune imposibila. Toate, intr-un cadru natural din aproprierea Bucureștiului!

             

      Echipa de profesioniști antrenați i n activitați extreme și efecte speciale va așteapta n locul de plecare spre marea aventura. O data ajunSi, veți fi fam iiliarizați cu echipamentul necesar activitaților: tiroliana, rapel de pe pod și tir cu arcul.


Prețul este de 150 lei/pers

Prețul include:
- Prezentare completa a echipamentului și masurile de
siguranța
- 1 coborire (sau mai multe) in rapel, 1 traversare pe tiroliana (sau mai multe) și tir cu arcul (n timp de 20 min / persoana)
- Echipament complet de rapel/tiroliana
- Diploma de participare
- Fotografiii n format electronic

Grup minim : 20 persoane
Perioada: weekend-uri luna iulie 2011 

Pentru oferte complete, contactati-ne la:
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
www.actplusevents.com
Adresa: Str. George Baritiu, nr. 31, sector 1, Bucuresti
Tel: 0749 996 228
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
http://www.actplusevents.com

 
Primul Campionat National de Darts televizat din Romania! PDF Imprimare Email
Marţi, 21 Iunie 2011 16:27
  

  Daniel Racoveanu este Campionul National la Darts 2011! Concursul a avut loc duminica aceasta, 19 iun, in Club Oxygen din Mall Sun Plaza. Pentru prima data in Romania o finala de Darts romaneasca a fost transmisa la un post de televiziune in direct.

Premiile au fost in valoare de 13 000 lei iar campionul are ocazia sa mearga mai departe, in Irlanda la Cupa Mondiala de Darts!

 

                      

Pasionatii acestui sport, care devine din ce in ce mai puternic la nivel international, sunt asteptati in fiecare zi in Club Oxygen pentru a-si exersa aruncarile la tinta!

 


Pagina 143 din 164
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Prima pagina