Karate

Karate
Campionatul European de Karate EKF - Baku 2012 PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Februarie 2012 11:55

 

 

       In perioada 10-12 Februarie 2012 , va avea loc  Campionatul European EKF , in localitatea Baku din Azerbaidjan . Acest campionat se adreseaza cadetilor , juniorilor , si luptatorilor care nu au implinit varsta de 21 de ani .

 
Premier League WKF-karate1 este o realitate. PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Februarie 2012 09:39
Proiectul cuprinde până la 10 concursuri anuale începând cu primul concurs la Paris în ianuarie 2011. Este prima dată cind  WKF organizeaza concurs cu premii în bani pentru câştigători şi, în plus, karate 1 marele castigator al anului pe categorie, care va veni din lista de clasificare existente în fiecare competitie WKF de acum.

Acest anunţ a avut acceptarea totală a tuturor karateka la nivel mondial ca acest lucru le va da posibilitatea de a participa în Premier League WKF cu până la 10 concursuri pe an. De la un eveniment WKF sărbătorit o dată pe an, acest nou program se va ridica în mod automat numărul de evenimente de WKF la unsprezece ani pe care să permită participarea tuturor concurenţilor interesate şi nu doar elita karate-ului, cum a fost cazul până acum, cu Campionatele Mondiale .

                 

   **  KARATE  1   -    14-15    ianuarie  Paris, France

       Este  posibil  sa  putem  urmari  LIVE   aceasta  Competitie...

.....  stati  aproape  de  noi

This new competitive reality will be also be completed by the Masters' Cup in which the 8 best athletes of the world will be competing in an open category in 3 yearly competitions in order to have the best of the best.

 

Citeşte mai mult...
 
Krim Ljubljana - Oltchim 25 -31 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 23:26

 

   Campioana României, Oltchim, a învins cu 31-25 în deplasare pe Krim Ljubljana, în primul meci din grupele principale ale Ligii.
 

                                                             

Poarta Oltchimului a fost apărată pe toată durata partidei de Luminiţa 

Huţupan (40 de ani), cu excepţia a două aruncări de la 7 metri ale

gazdelor, atunci cînd a fost înlocuită de Knezovici şi Tolnai.

În celălalt meci al grupei, Buducnost (Muntenegru) s-a impus

pe terenul lui Metz (Franţa), scor 29-27.

Citeşte mai mult...
 
Naţionalele Şcolare de Karate la Oradea PDF Imprimare Email
Luni, 06 Februarie 2012 10:43

Naţionalele Şcolare de Karate la Oradea

Sâmbătă, la centrul commercial Oradea Shopping City, s-a desfasurat a -II-a ediţie a Campionatului Naţional Şcolar de Karate şi Discipline Asociate împreună cu Cupa Palatului-Shogunul ajunsă la a –XIII- ediţie sub egida Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) la disciplina de karate, versiunea open.

                       
Deschiderea oficială a fost făcută de către preşedintele comisiei de organizare prof. Ioan Vaida 7 Dan Karate în calitate de preşedinte al Comisiei Naţionale de Karate şi Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar din România şi Arbitrul Şef al Campionatului prof.Zoltan Lipan 6 Dan Karate vicepreşedinte al Comisiei Naţionale de Karate şi Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar din România, împreună cu prof. Peter Dan Nicolae – Directorul Palatului Copiilor şi Elevilor Oradea, prof. Sorin Buhaş – Directorul executiv al Direcţiei pentru Sport şi Tineret Bihor, inspectorul de specialitate Dl.Kororodi Iosif de la Direcţia pentru Sport şi Tineret Bihor, precum şi prof. Rusanda Daniel, comisar şef la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

 

Citeşte mai mult...
 
Devon Kershaw castiga etapa de schi fond din Rusia PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 13:51

  

 

      Baietii au luat astazi startul la Rybinsk (Rusia)  in proba de 15 Km stilul liber , cu start in bloc . La capatul a aproape 40 de minute de efort , Devon Kershaw (Canada) a reusit sa-i ” strice petrecerea ” localnicului Ilia Chernousov care s-a clasat pe 2 la foto-finish , iar pe ultima treapta a podimului gasindu-se experimentatul Tobias Angerer .Lider la general a ramas elvetianul Dario Cologna ,care a preferat sa sara peste aceasta etapa , iar in clasamentul pe distante lungi  norvegianul Peter Northug , care de asemenea a preferat sa se odiheasca in acest weekend.

Rezultat final :

  1. Devon Kershaw – Canada
  2. Ilia Chernousov – Rusia
  3. Tobias Angerer – Germania
  4. Alexander Legkov – Rusia
  5. Alex Harvey – Canada

 


Pagina 143 din 170
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Prima pagina