Karate

Ştiri, evenimente
Bunele maniere la sala de sport PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Februarie 2013 22:38

#1 Test de eticheta

Mergi la sala ca sa te relaxezi si sa scapi de stresul de  peste zi, deci te simti libera sa spui si sa faci ce vrei.

E OK sa percepi ora de sport ca pe o evadare din stresul cotidian, insa avand in vedere ca nu esti singura care  exerseaza acolo, nu e politicos sa-ti iei prea multe libertati.

De fapt, chiar si atunci cand mergi la sala exista cateva reguli esentiale pe care trebuie sa le respecti.

Citeşte mai mult...
 
Autoevaluarea activității CSA Steaua București, 14 februarie 2013 PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Februarie 2013 08:26

          Joi, 14 februarie, la sala de conferințe de la tribuna oficială a stadionului Ghencea a avut loc Analiza stării Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, un bilanț al întregii activități desfășurate de clubul militar în anul 2012.

                                    

           La eveniment au participat Secretarul General al Ministerului Apărării Naționale- domnul Codrin Munteanu- reprezentanți ai COSR, MTS, președinți ai Federației Sportive (Ion Barladeanu, Viorel Păunescu, Alin Petrache), sportivi și antrenori ai CSA Steaua.

Citeşte mai mult...
 
Patru ore de sport în școli, propunerea lui Ponta pentru ministrul Educației PDF Imprimare Email
Joi, 14 Februarie 2013 18:13

          Primul ministru Victor Ponta i-a cerut ministrului Educației, Remus Pricopie, să prezinte un program prin care ar putea crește numărul de ore de sport în școli. „Cred că dacă reușiți și implementați programul cu până la patru ore de sport pe săptămână în școli, nu într-un an sau doi, dar pe termen mediu și lung, cred că am făcut ceva pentru țara asta și pentru tineri”, i-a spus premierul Ponta ministrului Pricopie.

                                   

      Ministrul Educație a spus că noul program va fi introdus gradual, iar de anul viitor să se facă patru ore de sport în clasele a V-a și a IX-a. De asemenea, potrivit unui proiect aflat în dezbatere pe site-ul Ministerului Educației, elevii din clasele I și a II-a vor face două ore de educație fizică și alte două de „Muzică și mișcare”.

Citeşte mai mult...
 
IOC a stabilit lista celor trei orașe candidate pentru Jocurile Olimpice de Tineret de vara 2018 PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 Februarie 2013 18:47
  Comitetul Olimpic International (CIO) a anuntat astazi ca Buenos Aires (ARG), Glasgow (MB), și Medellín (COL) * sunt  cele  trei  tari  din  care  va fi  ales   orasul   care  va găzdui  cea  de  a   treia  editie  a Jocurilor  Olimpice  de  vara pentru Tineret (Yog) în 2018. Cele trei orase au fost alese din rândul cinci orașe candidate luptă pentru a găzdui Yog. Guadalajara (MEX) și Rotterdam (NED), nu a făcut selecție finală.
                      
     Comitetul executiv CIO au  ales  lista  scurta  de  3  orase, la o reuniune de la Lausanne, după ce a analizat un raport de Grupul de Lucru CIO, prezidat de Claudia Bokel.Raportul Grupului de lucru s-a bazat pe fișele candidaturii și a documentației relevante depuse de orașele candidate cinci.

CIO profită de această ocazie pentru a mulțumi tuturor orașelor candidate pentru lor munca grea, dedicare si sprijinul Mișcării Olimpice.

   Comisia de Evaluare va efectua evaluări suplimentare de acum și organizează conferințe video cu reprezentanți din cele trei orașe candidate finaliste înainte de a prezenta un raport de către membrii CIO, care sunt programate pentru a alege orașul gazdă, la o sesiune extraordinară la Lausanne, la 4 iulie 2013.
Citeşte mai mult...
 
Dl. George Boroi a fost ales vicepresedinte al FR Rugby PDF Imprimare Email
Marţi, 12 Februarie 2013 23:52

              Vineri, 08.02.2013, la sediul Federației Române de Rugby, a avut loc Adunarea Generalã, în care au fost aleşi pentru un mandat de patru ani preşedintele, vicepreşedinţii şi membrii Biroului Federal.

                      

     Cei 79 membrii cu drept de vot prezenţi au reconfirmat cu unanimitate de voturi alegerea lui Alin Petrache ca preşedinte al Federaţiei, fiind singurul candidat pe aceastã funcţie.

Aflat pe lista de candidaţi, preşedintele Stelei, domnul George Boroi a fost ales cu 72 de voturi în funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Rugby pentru urmãtorii patru ani, alãturi de Pompilie Borş (72 de voturi) şi Cãlin Matei (58 de voturi).

Citeşte mai mult...
 


Pagina 160 din 192
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home Ştiri Stiri, evenimente