Karate

Ştiri, evenimente
Cum se împart banii din drepturile TV în Liga I PDF Imprimare Email
Joi, 11 Iulie 2013 15:45
         Steaua va primi cei mai mulți bani de la LPF din drepurile TV în sezonul care stă să înceapă.
                         
        Campioana Ligii I va fi recompensată cu 3.355.000 de euro din drepturile de televizare ale partidelor, conform unei decizii luate ieri de adunarea Ligii Profesioniste de fotbal.

       Vice-campioana Pandurii Târgu Jiu va primi cu 180.000 de euro mai puțin decât formația ”roș-albastră”, în timp ce Petrolul, câștigătoarea Cupei României și ocupanta locului trei în clasament în sezonul trecut, va încasa aproape trei milioane de euro.
Citeşte mai mult...
 
România a cucerit prima medalie la Universiada de vară de la Kazan PDF Imprimare Email
Luni, 08 Iulie 2013 13:28

        România a cucerit prima medalie la Jocurile Mondiale Universitare prin sportiva Simona Pop, aceasta obţinând bronzul în proba de spadă din cadrul concursului de scrimă.

                        

                                        Foto: Gazeta Sporturilor

 

            Locurile I şi II au fost ocupate de Coreea, prin sportiva Shin A Lam, respectiv de China, prin Yiwen Sun. Cea de-a 27-a ediţie a Universiadei de vară se desfăşoară în această perioadă la Kazan, în Rusia, iar România este reprezentată de o delegaţie de 103 sportivi, la 12 discipline.

 

Citeşte mai mult...
 
Universiada de vara 2013 PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Iulie 2013 14:58

      Sâmbătă, 6 iulie, se va da startul celei de-a 27-a ediţii a Universiadei de vară, la Kazan, în Rusia, competiţie care se va încheia în data de 17.

                                                            

     La acest eveniment, România va fi reprezentată de 103 sportivi, aceasta fiind cea mai numeroasă delegaţie din istoria participărilor româneşti la Universiadă, exceptând ediţia din 1981, care s-a desfăşurat la Bucureşti.

      Universiada de vară de la Kazan este organizată de Federaţia Internaţională a Sportului Universitar şi reuneşte peste 10.500 de sportivi din 162 de ţări, care se vor întrece la 27 de discipline, sportivii români concurând la 12 dintre acestea: atletism, baschet (masculin), gimnastică artistică (masculin), şah, haltere, înot, judo, scrimă, tenis de masă (feminin), rugby în VII (masculin), sambo (masculin) şi lupte.

 

Citeşte mai mult...
 
A treia editie a Jocurilor Universitare Europene din 2016 vor fi in: Zagreb-Rijeka in Croatia PDF Imprimare Email
Marţi, 02 Iulie 2013 09:16

 

            Reuniunea Comitetului  Executiv    al   EUSA 
                   
     A doua zi a reuniunii Comitetului Executiv EUSA, a avut loc la 1 iunie 2013, în Ljubljana, Slovenia, a fost complet dedicat Jocurilor universități europene 2016.
                     
   Dupa organizarea cu succes a primei ediții de vara trecută a Jocurilor EUSA în Cordoba și pregătiri intense pentru a 2-a ediție a evenimentului de anul viitor de la Rotterdam, a fost timp pentru prezentarea și evaluarea ofertelor pentru a treia Universități Jocurile Europene și atribuirea a Jocurilor.

Citeşte mai mult...
 
„Campionii se nasc acum” PDF Imprimare Email
Luni, 01 Iulie 2013 15:13

           Vineri, 26 aprilie 2013, la Palatul Parlamentului, a avut loc dezbaterea „Campionii se nasc acum”, organizată de Student Sport, în parteneriat cu Consiliul Naţional al Audiovizualului şi Consiliul Naţional al Elevilor.

             

     La eveniment au participat şi ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, Adrian Pană, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Gabriel Ispas, secretarul general adjunct în Ministerul Educaţiei, Victor Dobre, directorul International Advertising Association şi Dumitru Graur, preşedintele Asociaţiei Presei Sportive.

     În cadrul dezbaterii, ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a declarat că are în vedere lansarea unui program naţional prin care copiii să poată practica gratuit un sport sub îndrumarea unui antrenor. Acest proiect se datorează faptului că baza sportivă existentă este fie concesionată, fie distrusă, iar practicarea unui sport presupune costuri foarte mari.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 144 din 192
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home Ştiri Stiri, evenimente