Karate

Stiri, noutati,evenimente
Start în cea de-a 11-a ediţie a Festivalului Olimpic al Tineretului European Braşov 2013 PDF Imprimare Email
Luni, 18 Februarie 2013 08:58

           Cea de-a 11-a ediţie de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European a fost deschisă, printr-o impresionantă ceremonie, desfăşurată pe arena Liceului Sportiv de la poalele Tâmpei.

                       
             A fost un moment istoric pentru România, moment care a păstrat modelul deschiderii Jocurilor Olimpice. La festivităţi au participat delegaţiile celor 45 de ţări europene , sub privirile unor invitaţi de marcă, precum Jacques Rogge, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, Patrick Hickey, preşedintele Asociaţiei comitetelor olimpice europene, sau primul ministru al României,Victor Ponta.

Citeşte mai mult...
 
Campionat Naţional de Sambo PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 16 Februarie 2013 08:50

        Liceul Mircea Eliade va fi în acest weekend gazda Campionatului Naţional de Sambo pentru categoriile de vârstă juniori şi tineret. Competiţia se va desfăşura în data de 16 februarie a.c. în intervalul orar 10:00 – 14:00.

                               

   Atât  Direcţia pentru Sport şi Tineret a municipiului Bucureşti, cât şi Federaţia Română de Sambo, organizatorii acestei competiţii, vă aşteapta să vă alăturaţi sportivilor şi să îi susţineţi pentru a-i ajuta să ajungă la rezultate remarcabile şi performanţă.

Director executiv
 
Bunele maniere la sala de sport PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Februarie 2013 22:38

#1 Test de eticheta

Mergi la sala ca sa te relaxezi si sa scapi de stresul de  peste zi, deci te simti libera sa spui si sa faci ce vrei.

E OK sa percepi ora de sport ca pe o evadare din stresul cotidian, insa avand in vedere ca nu esti singura care  exerseaza acolo, nu e politicos sa-ti iei prea multe libertati.

De fapt, chiar si atunci cand mergi la sala exista cateva reguli esentiale pe care trebuie sa le respecti.

Citeşte mai mult...
 
Autoevaluarea activității CSA Steaua București, 14 februarie 2013 PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Februarie 2013 08:26

          Joi, 14 februarie, la sala de conferințe de la tribuna oficială a stadionului Ghencea a avut loc Analiza stării Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, un bilanț al întregii activități desfășurate de clubul militar în anul 2012.

                                    

           La eveniment au participat Secretarul General al Ministerului Apărării Naționale- domnul Codrin Munteanu- reprezentanți ai COSR, MTS, președinți ai Federației Sportive (Ion Barladeanu, Viorel Păunescu, Alin Petrache), sportivi și antrenori ai CSA Steaua.

Citeşte mai mult...
 
Patru ore de sport în școli, propunerea lui Ponta pentru ministrul Educației PDF Imprimare Email
Joi, 14 Februarie 2013 18:13

          Primul ministru Victor Ponta i-a cerut ministrului Educației, Remus Pricopie, să prezinte un program prin care ar putea crește numărul de ore de sport în școli. „Cred că dacă reușiți și implementați programul cu până la patru ore de sport pe săptămână în școli, nu într-un an sau doi, dar pe termen mediu și lung, cred că am făcut ceva pentru țara asta și pentru tineri”, i-a spus premierul Ponta ministrului Pricopie.

                                   

      Ministrul Educație a spus că noul program va fi introdus gradual, iar de anul viitor să se facă patru ore de sport în clasele a V-a și a IX-a. De asemenea, potrivit unui proiect aflat în dezbatere pe site-ul Ministerului Educației, elevii din clasele I și a II-a vor face două ore de educație fizică și alte două de „Muzică și mișcare”.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 160 din 192
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri