Karate

Stiri, noutati,evenimente
Mai mult SPORT pentru toți ELEVII PDF Imprimare Email
Joi, 07 Martie 2013 16:47

         Ministrul Educației: ”Îi vom suna pe MEDICII care dau scutiri”

       Din 15 septembrie, și elevii claselor V-XII își vor dubla orele de mișcare făcute în cadrul școlii. Șefii de la Educației promit de asemenea sfârșitul erei scutirilor false.

        Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a declarat astăzi că MEN va dubla numărul de ore de educaţie fizică şi sport atât la clasele V-VIII, cât şi la clasele IX-XII.

Citeşte mai mult...
 
AVANPREMIERĂ - HANDBAL - Campionatul Naţional Divizia A - Steaua – CSM Călăraşi PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Martie 2013 08:51

       Etapa a XVII-a din Divizia A îi supune pe handbaliștii steliști unui test important. Ei îi vor întâlni joi (7 martie) pe cei de la CSM Călărași la sala din Chiajna, începând cu ora 18:00.

 

        Antrenorul principal al roș-albaștrilor, Ovidiu Mihăilă, a făcut o scurtă prezentare a stării echipei, declarând: ''Va fi unul din cele trei-patru meciuri mai grele pe care le avem de disputat în acest retur de campionat, iar CSM Călărași a rămas singura contracandidată la promovarea în Liga Națională. Ei au reușit să-și păstreze tot lotul de jucători, ba chiar au transferat încă doi jucători de valoare pentru Divizia A. În acest sens, și-au exprimat dorința de a câștiga meciul de joi pentru a-și păstra șansele la promovare.

    Valoarea echipei Steaua este mult peste cea a CSM Călărași și sperăm să ne arătăm valoarea pe teren, atât individual cât și colectiv. Jucători precum Viorel Mazilu, Ștefan Birtalan Jr., Iulian Stamate, Ştefan Laufceac, Andrei Cian, sunt jucători cu mare experiență. Noi, antrenorii și conducerea clubului ne manifestăm încrederea că vor duce această echipă în Liga Națională și că odată ajunși acolo vor face performanțe de care CSA Steaua să fie mandru''.

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de Karate Goju Ryu 2013 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 02 Martie 2013 12:13
Pe  03  martie  2013

              a  avut   loc  Campionatul  National de Karate  Goju Ryu

                            

              la  Compexul   Olimpic  Izvorani

 

              Aspecte  de  la  Competitie  vor  fi  transmise inregistrate   pe  04.03.2013     on  line    incepind  cu  ora  12,00   pe  :

                  www.total-media-news.ro , www.karate.info.ro

       ( sectiunea  Transmisii  Live  cu ... ID  : free, parola : free......)

                                                si  pe  :

Citeşte mai mult...
 
Campionat Municipal de Handbal PDF Imprimare Email
Joi, 28 Februarie 2013 20:43

             Sâmbătă., va avea loc la sala de sport Lucian Grigorescu, din capitala, Campionatul Municipal de Handbal pentru categoriile juniori 1, juniori 2 şi seniori, masculin.

                     

       Competiţia este organizată de Asociaţia Municipală de Handbal cu sprijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret a municipiului Bucureşti (DSTMB) şi se desfăşoară în intervalul orar 13:00 – 18:00.

 

Citeşte mai mult...
 
In capitala, are loc cea mai mare competitie de Tenis de Masa in scop Caritabil PDF Imprimare Email
Joi, 28 Februarie 2013 11:41
          Vineri și Sâmbătă, 1 si 2 Martie 2013, va avea loc la Top Tennis Arena a patra ediție a turneului de tenis de masa HOSPICE, cel mai mare de acest gen din Romania, care are ca scop strângerea de fonduri pentru îngrijirea copiilor și adulților cu boli incurabile, pacienți ai Fundației HOSPICE Casa Speranței.

              
Vineri de la ora 18.00 sunt asteptate și celebrități și personalități din lumea sportului precum: Otilia Bădescu, campioana europeană la tenis de masă, prezentatoarea TV, Adelina Pestrițu, actorul Paul Ipate și prezentatorul Radio Heart, Bogdan Miu.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 158 din 193
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri