Karate

Stiri, noutati,evenimente
Întâlnirea preşedintelui ANST, Doina Melinte, cu secretarul general al Federaţiei Mondiale de Karate PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Aprilie 2011 08:09

Întâlnirea preşedintelui ANST, Doina Melinte, cu secretarul general al Federaţiei Mondiale de Karate (WKF), George A. Yerolimpos şi preşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale, shihan Florentin Marinescu

 

   Preşedintele ANST, Doina Melinte, s-a întâlnit pe   30.03.2011, cu secretarul general al Federaţiei Mondiale de Karate (WKF), George A. Yerolimpos şi preşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale, director tehnic pentru sporturile pe tatami din cadrul Sport Accord, Shihan Florentin Marinescu.

    Tema discuţiei s-a concentrat asupra absorbţiei, pe parte ministerială, de fonduri europene pentru cultură şi sport, doamna Melinte subliniind în acest sens şi modificarea Legii Sportului care se doreşte a fi un prim pas către modernizarea sportului românesc.

 
Campionatul National Karate WKF PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Martie 2011 19:31

 

  In data de 26 Martie va avea loc Campionatul National de karate WKF rezervat seniorilor (+ 18 ani) in Brasov. Vor avea loc probele de kumite masculin si feminin  si de asemenea proba de kata masculin si feminin.

 

                      

 

 
Un karatist in top 10 PDF Imprimare Email
Luni, 20 Decembrie 2010 23:02

                         Un karatist in top 10 al clubului CSA STEAUA

 

      Datorita rezultatelor deosebite obtinute in acest an , Popa Paul ,maestru emerit al sportului a fost desemnat intre primii 10 sportivi ai clubului sportiv Steaua in anul 2010.

       Alaturi de el , la ceremonia de premiere a fost prezent Sensei Bogza Cristian, care a avut si are in continuare o contributie importanta in rezultatele sale .

               

  Joi, 16 decembrie 2010, la sediul Clubului Sportiv al Armatei “Steaua”Bucuresti a avut loc Gala Laureatilor anului 2010.
In prezenta reprezentantilor Ministerului Apararii Nationale,  sportivilor, antrenorilor si tehnicienilor clubului, sponsorilor si colaboratorilor, au fost premiati cei mai buni sportivi militari, care s-au distins in competitiile interne si, mai ales, internationale  din anul 2010.
Premierile au fost efectuate de Generalul Maior Dr. Catalin Zisu – comandantul Comandamentului Logistic Intrunit al M.Ap.N., Presedintele CSA Steaua – dl. George Boroi, doamna Mihaela Cojocaru (Certasig) si domnul Tudor Niculescu (Turabo).

 

    Succes si in anul ce urmeaza !

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Romania locul 3 la Europene PDF Imprimare Email
Duminică, 19 Decembrie 2010 17:10

                               FELICITARI  echipei nationel feminine de handbal care astazi in pragul sarbatorilor de iarna , ne-au adus o mare bucurie obtinand medalia de bronz impotriva tarii gazda a turneului, Danemarca.

 

 

   *Aceasta victorie are o insemnatate deosebita si datorita faptului ca odata cu obtinerea locului pe podium , la Campionatul Mondial din Brazilia de anul viitor suntem calificati automat.

     In cursul zilei de astazi s-a anuntat si cea mai buna echipa a turneului, iar spre bucuria noastra cel mai bun inter stanga a fost aleasa Cristina Neagu , care a facut un turneu foarte bun si creeaza  premizele luarii in considerare pentru a fi declarata cel mai bun jucator al lumii in anul curent.

 

      **Acest succes este cu atat mai important tinand cont de :

- Numarul jucatoarelor legitimate in Romania comparativ cu cel al Danemarcei

-Conditiile de pregatire si stimulare a jucatorarelor /sportivilor din Romania fata de alte tari europene.

 

 
Campionatul National Scolar de Karate PDF Imprimare Email
Joi, 25 Noiembrie 2010 16:52

Campionatul Naţional Şcolar la Karate-Do pe M.E.C.T.S.

pentru copii, juniori şi tineret

a -VI- ediţie  

şi -Cupa de Karate Resiţa  a –XIV- ediţie naţională

21 noiembrie 2010- Reşiţa

În organizarea Ministerului Educaţiei, Cercetării,Tineretului şi Sportului prin Palatul Copiilor şi Elevilor Reşiţa şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Caraş-Severin, în Sala Sporturilor din localitate s-a desfăşurat a –VI-ediţie a Campionatului Naţional de Karate Şcolar la Karate-Do ale M.E.C.T. S. pentru Palatele şi Cluburile Copiilor şi Elevilor din ţară, competiţie rezervată  secţiunilor de Kumite, Kata individual  şi echipe pentru fete şi băieţi.

Pentru profesori a fost o bună ocazie de a verifica sportivii şi forma lor actuală, înainte de turneul internaţional care va avea loc peste doua săptămâni la la Miskolc în Ungaria.


Sau prezentat la start aproximativ 500  de  sportivi de la 25 de cluburi naţionale, din Bucureşti, Ploieşti, Târgovişte, Bistriţa Năsăud, Sighetul Marmaţiei, Carei, Salonta, Oradea, Arad, Timişoara, Resita, Oraviţa, Deva, Lupeni, Petroşani, si Roşiorii de Vede, sportivii orădeni au avut o evoluţie bună, concurând la multiple secţiuni ale probelor de ( exerciţiu ) kata  şi ( luptă ) kumite .

 

***  articol  preluat  de  la Dnul  Vaida Ion

Citeşte mai mult...
 


Pagina 152 din 158
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri