Karate

Stiri, noutati,evenimente
Circuitul Carpatilor pe Bicicleta PDF Imprimare Email
Marţi, 09 August 2011 08:24
In luna August 2011 se va pornii in parcurgerea integrala a traseului, Circuitul Carpatilor pe Bicicleta, care dupa primele estimari insumeaza o distanta de aprox. 1.200 km si 30.000 metri diferenta de nivel. Timpul estimat de realizare este de o luna. Acest circuit este prima incercare de acest gen din Romania.

Ideea proiectului

Cu mici exceptii, intreg lantul carpatic din Romania este foarte potrivit pentru practicarea cicloturismului. Drumurile publice, drumurile forestiere si potecile existente pretutindeni fac posibila parcurgerea pe bicicleta a unor trasee variate ca dificultate si distanta. Prin interconectarea unor trasee de acest gen se poate realiza circuitul Carpatilor pe Bicicleta - un traseu de referinta si punct pe pornire al proiectului Mountainbike Romania.

Mountainbike Romania se incadreaza intr-o serie de initiative ale Asociatiei de Ecoturism din Romania (AER) care au ca scop dezvoltarea si promovarea potentialului ecoturistic al Romaniei.

Prin proiecte cum sunt Calare in Carpati si Colectia de harti “Discover Eco-Romania”, promovam destinatiile ecoturistice si activitatile outdoor. Incepand cu anul 2005 mai multe regiuni turistice importante au fost cartate si parcurse in mare parte pe bicicleta: Tara Branului, Retezat – Tara Hategului, Apuseni, Tara Dornelor, Baile Tusnad, Tarnava Mare.

Experienta acumulata in acesti ani ne face sa credem ca Muntii Carpati, prin diversitatea lor naturala si culturala deosebita, prin cadrul natural inca in multe locuri neatins, padurile salbatice, satele de munte cu aspect si mod de viata traditional pot sa devina o destinatie de referinta pentru cicloturism in Europa.

                    

Descrierea traseului

 

Traseul insumeaza aprox. 1200 km cu o difereta de nivel cumulata de peste 30000 metri. Timpul estimat de realizare este de 1 luna. Traseul este impartit in 6 etape. Au fost alese 6 locatii ca puncte de pornire/sosire pentru fiecare etapa dupa cum urmeaza:

Citeşte mai mult...
 
Întâlnirea preşedintelui ANST, Doina Melinte, cu secretarul general al Federaţiei Mondiale de Karate PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Aprilie 2011 08:09

Întâlnirea preşedintelui ANST, Doina Melinte, cu secretarul general al Federaţiei Mondiale de Karate (WKF), George A. Yerolimpos şi preşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale, shihan Florentin Marinescu

 

   Preşedintele ANST, Doina Melinte, s-a întâlnit pe   30.03.2011, cu secretarul general al Federaţiei Mondiale de Karate (WKF), George A. Yerolimpos şi preşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale, director tehnic pentru sporturile pe tatami din cadrul Sport Accord, Shihan Florentin Marinescu.

    Tema discuţiei s-a concentrat asupra absorbţiei, pe parte ministerială, de fonduri europene pentru cultură şi sport, doamna Melinte subliniind în acest sens şi modificarea Legii Sportului care se doreşte a fi un prim pas către modernizarea sportului românesc.

 
Campionatul National Karate WKF PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Martie 2011 19:31

 

  In data de 26 Martie va avea loc Campionatul National de karate WKF rezervat seniorilor (+ 18 ani) in Brasov. Vor avea loc probele de kumite masculin si feminin  si de asemenea proba de kata masculin si feminin.

 

                      

 

 
Un karatist in top 10 PDF Imprimare Email
Luni, 20 Decembrie 2010 23:02

                         Un karatist in top 10 al clubului CSA STEAUA

 

      Datorita rezultatelor deosebite obtinute in acest an , Popa Paul ,maestru emerit al sportului a fost desemnat intre primii 10 sportivi ai clubului sportiv Steaua in anul 2010.

       Alaturi de el , la ceremonia de premiere a fost prezent Sensei Bogza Cristian, care a avut si are in continuare o contributie importanta in rezultatele sale .

               

  Joi, 16 decembrie 2010, la sediul Clubului Sportiv al Armatei “Steaua”Bucuresti a avut loc Gala Laureatilor anului 2010.
In prezenta reprezentantilor Ministerului Apararii Nationale,  sportivilor, antrenorilor si tehnicienilor clubului, sponsorilor si colaboratorilor, au fost premiati cei mai buni sportivi militari, care s-au distins in competitiile interne si, mai ales, internationale  din anul 2010.
Premierile au fost efectuate de Generalul Maior Dr. Catalin Zisu – comandantul Comandamentului Logistic Intrunit al M.Ap.N., Presedintele CSA Steaua – dl. George Boroi, doamna Mihaela Cojocaru (Certasig) si domnul Tudor Niculescu (Turabo).

 

    Succes si in anul ce urmeaza !

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Romania locul 3 la Europene PDF Imprimare Email
Duminică, 19 Decembrie 2010 17:10

                               FELICITARI  echipei nationel feminine de handbal care astazi in pragul sarbatorilor de iarna , ne-au adus o mare bucurie obtinand medalia de bronz impotriva tarii gazda a turneului, Danemarca.

 

 

   *Aceasta victorie are o insemnatate deosebita si datorita faptului ca odata cu obtinerea locului pe podium , la Campionatul Mondial din Brazilia de anul viitor suntem calificati automat.

     In cursul zilei de astazi s-a anuntat si cea mai buna echipa a turneului, iar spre bucuria noastra cel mai bun inter stanga a fost aleasa Cristina Neagu , care a facut un turneu foarte bun si creeaza  premizele luarii in considerare pentru a fi declarata cel mai bun jucator al lumii in anul curent.

 

      **Acest succes este cu atat mai important tinand cont de :

- Numarul jucatoarelor legitimate in Romania comparativ cu cel al Danemarcei

-Conditiile de pregatire si stimulare a jucatorarelor /sportivilor din Romania fata de alte tari europene.

 

 


Pagina 147 din 153
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri