Karate

Seminar internațional W.S.K.F., condus de maestrul Hitoshi Kasuya PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Mai 2018 17:56

                                   Fotografia postată de Marian Manole.

    Avem deosebita plăcere de a vă invita la seminarul internațional W.S.K.F., condus de maestrul Hitoshi Kasuya, Instructor Şef World Shotokan Karate-Do Federation W.S.K.F.. Aveți astfel posibilitatea de a vă antrena, cu unul din cei mai titraţi maeştri de Karate Do din lume, în cel mai dinamic stil de Shotokan Karate Do. O experiență deosebită și oportunitatea diversificării cunoștințelor dvs. Stagiul este deschis tuturor practicanților de arte marțiale.
București, 8 – 9 – 10 iunie 2018, pentru detalii va rugam sa trimiteti id ul emailului dvs la: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza !
Cu stima,
Marian Manole – Preşedinte Federaţia Romȃnă de Autoapărare , Director WSKF Romania.
Seminar International WSKF in Bucuresti - Romania


We have the honor to invite you to the international training seminar W.S.K.F., hold by Hitoshi Kasuya Master, World Shotokan Karate-Do Federation W.S.K.F. Chief Instructor. You have the opportunity to train yourselves with one of the world's most titled Karate Do masters in the most dynamic style of Shotokan Karate Do. A unique and delightful experience; the opportunity of growing your knowledge - this is what you will experience. The seminar is open to all martial arts practitioners.
Bucharest, June 8 to 10, 2018, for details please send your email to: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza or Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza !
Marian Manole - President Romanian Federation of Self-Defense, Director The World Shotokan Karate-Do Federation Romania
Seminar International WSKF in Bucuresti - Romania

 
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Seminar internațional W.S.K.F., condus de maestrul Hitoshi Kasuya