Karate

Terapia regenerativă PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Decembrie 2017 14:14

Monica Roșu despre terapia regenerativă: Aș fi putut continua cariera sportivă!

                         refacere-articulatii-terapii

          

   Dubla campioană olimpică la gimnastică, Monica Roșu a descoperit de curând terapia regenerativă, despre care susține că dacă ar fi știut atunci când a renunțat la sportul de performanță, cu siguranță cariera ei sportivă ar fi continuat. “Probleme cu articulațiile au toți sportivii la un moment dat. Și eu am avut la coloana vertebrală și am fost nevoită să renunț la sport. Aflând acum despre terapia regenerativă care are rezultate foarte bune în recuperare, am înțeles că dacă aș fi știut la aceea vreme, aș fi putut continua cariera sportivă. Dr. Felician Stăncioiu mi-a explicat în ce constă întregul tratament și am decis că mi-ar face bine câteva ședințe”, a declarat Monica Roșu.

 

Potrivit www.terapieregenerativa.ro, tratamentul regenerativ este un concept terapeutic nou care folosește o combinație originală de medicamente administrate prin injectare, cu rezultate prompte și efecte adverse minime; are ca scop refacerea structurii și/sau funcției țesuturilor afectate prin suprasolicitare, injurii, infecții, degenerescență, etc.“Sportivii de performanță au necesități de recuperare crescute după eforturi intense; acestea pot fi adresate prin stimularea proceselor de detoxifiere efectuate în mod fiziologic de antioxidanti, agenți reducători,  care neutralizează, conjugă și ajută la eliminarea “deșeurilor” metabolice produse în mod excesiv în eforturile intense. O altă situație este recuperarea după traumatisme (entorse, rupturi musculare, fracturi, etc) prin administrarea în cantitățile și la locul potrivit a substanțelor care ajută la refacerea țesuturilor traumatizate și care altfel se pot vindeca mai greu sau cu formarea unor țesuturi cu funcționalitate scazută. În ambele situații se poate reduce semnificativ reacția inflamatorie și simultan stimularea proceselor de regenerare a țesuturilor traumatizate”, a mărturisit dr. Felician Stăncioiu.

Dr. Felician Stancioiu (medicina integrativa) a studiat medicina in Bucuresti la Facultatea de Medicina Carol Davila si a profesat medicina atat in tara, cat si in SUA, lucrand cu prestigiosi profesori in domeniul cercetarii medicale regenerative cu celule stem.

Dr Felician Stancioiu utilizeaza tratamente bazate pe rezultatele unor studii de cercetare efectuate in SUA si Romania cu substante si medicamente aprobate in SUA si UE, la care se adauga unele preparate proprii din extracte vegetale cu rezultate clinice dovedite.

Tratamentele sunt personalizate in functie de evaluarea clinica si paraclinica a fiecarui pacient si implica administrarea unor medicamente si/sau suplimente, vitamine, minerale sub forma injectabila. Tratamentele stimuleaza celulele stem proprii, amelioreaza si/sau elimina stresului oxidativ celular, reechilibreaza metabolismul si functionarea  celulelor, reduce inflamatia locala si sistemica, detoxifica ficatul si rinichii etc.

Aceste tratamente au urmatoarele beneficii:

♦ cresc calitatea tesuturilor articulare;

♦ refac functiile neuronale dupa accident vascular cerebral;

♦ neutralizeaza si elimina compusi metabolici, produsi in timpul unui stres intens sau prelungit;

♦ imbunatatesc functiile mitocondriale si producerea de energie;

♦ regenereaza tesuturi prin stimularea sau inhibarea functiilor unor gene si molecule, cu efect anti-aging.

 

 


**  sursa  --  http://revistavedetelor.ro/2017/11/28/monica-rosu-despre-terapia-regenerativa-as-fi-putut-continua-cariera-sportiva/

 
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Terapia regenerativă